Ν. Ψυχικό: Η πλατεία Ελευθερίας ετοιμάζεται να υποδεχθεί τους μικρούς της φίλους
Print Friendly, PDF & Email
Κοινωνία

Ν. Ψυχικό: Η πλατεία Ελευθερίας ετοιμάζεται να υποδεχθεί τους μικρούς της φίλους

Στην πλατεία Ελευθερίας, στην καρδιά του Νέου Ψυχικού, τα παιδιά θα μπορούν σύντομα να παίζουν, να διασκεδάζουν και να χαίρονται στην όμορφη και πλήρως ανακαινισμένη παιδική χαρά, όπως αναφέρει η δημοτική αρχή, η οποία τονίζει ότι πρόκειται για ένα σημείο για τη ψυχαγωγία όλης της οικογένειας όπου οι μικροί φίλοι θα κάνουν τις πρώτες τους παρέες και θα αισθανθούν ότι ανήκουν στην ίδια γειτονιά.

Ο δήμαρχος Δημήτρης Γαλάνης παρακολουθεί από κοντά την εξέλιξη των έργων και δηλώνει: «Τα παιδιά μας θα διασκεδάζουν σε έναν νέο χώρο με καινούργια όργανα. Στη μεγάλη τσουλήθρα, στο πεντάγωνο με τις κούνιες, στις ξύλινες τραμπάλες, στο πολυόργανο ανάβασης και σε όλα τα νέα παιχνίδια. Και φυσικά σε έναν ασφαλή ποδηλατόδρομο περιμετρικά. Επίσης, ξηλώσαμε το εγκαταλελειμμένο σιντριβάνι στο μέσο της πλατείας Ελευθερίας, που τα τελευταία 13 χρόνια αποτελούσε σημείο κινδύνου για τα παιδιά που έπαιζαν. Το νέο σιντριβάνι θα εγκατασταθεί σε κάποιο άκρο της Πλατείας, ώστε τα παιδιά μας να παίζουν άφοβα και με ασφάλεια. Μία ακόμα επιθυμία των κατοίκων γίνεται πράξη μετά από πολλά χρόνια. Η μεγαλύτερη και πιο σύγχρονη παιδική χαρά στο Νέο Ψυχικό σε ένα πράσινο περιβάλλον, όπου θα φυτευτούν και 10 νέα δένδρα. Σύντομα θα κάνουμε και τα εγκαίνιά της. Και συνεχίζουμε».

Τέλος, η δημοτική αρχή, σημειώνει: «Μία ακόμα πρότυπη παιδική χαρά στο Προάστιό μας, με τις πιο σύγχρονες προδιαγραφές και τα πλέον ποιοτικά υλικά και -φυσικά- απολύτως ασφαλής και λειτουργική περιμένει σύντομα τους μικρούς, αλλά και μεγάλους κατοίκους μας».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2022
Powered by Wisenet