Δ. Γαλάνης: Είμαστε υπερήφανοι για το μέχρι σήμερα έργο μας στον Δήμο Φιλοθέης-Ψυχικού
Κοινωνία

Δ. Γαλάνης: Είμαστε υπερήφανοι για το μέχρι σήμερα έργο μας στον Δήμο Φιλοθέης-Ψυχικού

Ο δήμαρχος Φιλοθέης-Ψυχικού, Δημήτρης Γαλάνης, έκανε τον δικό του απολογισμό, μετά από δύο χρόνια στη διοίκηση του Δήμου.

Ο κ. Δημήτρης Γαλάνης, με ανάρτησή του στον προσωπικό λογαριασμό του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, αναφέρει ότι «συνεχίζουμε το έργο μας. Πριν από δύο χρόνια, με την εμπιστοσύνη και τη στήριξη της μεγάλης πλειοψηφίας των συνδημοτών μας αναλάβαμε τη διοίκηση του Δήμου μας. Στα δύο αυτά χρόνια οι συνεργάτες μου και εγώ δουλέψαμε σκληρά για να υλοποιήσουμε την υπόσχεσή μας: να κάνουμε τον Δήμο μας ξανά προάστιο πρότυπο».

Εν συνεχεία ο δήμαρχος Φιλοθέης-Ψυχικού υπογραμμίζει ότι «μέσα σε συνθήκες πραγματικά πρωτόγνωρες, κληθήκαμε να προχωρήσουμε έργα που είχαν κολλήσει, να δρομολογήσουμε καινούργια, να αναβαθμίσουμε τους κοινόχρηστους χώρους μας, να εκσυγχρονίσουμε τις υπηρεσίες του Δήμου μας, να διαχειριστούμε, στο μέτρο των δικών μας αρμοδιοτήτων, την πανδημία που έπληξε όλο τον πλανήτη».

Και ο δήμαρχος προσθέτει:

«Δύο χρόνια μετά είμαστε περήφανοι για το έργο που έχει γίνει. Για τις παιδικές μας χαρές που έχουν αναβαθμιστεί. Για τον εκσυγχρονισμό του αθλητικού κέντρου στο Ν. Ψυχικό. Για την αναβάθμιση όλων των σχολικών μονάδων. Για τους χώρους πρασίνου του Δήμου μας. Για τις πρωτοβουλίες που έχουμε λάβει για την ενίσχυση ασφάλειας των συμπολιτών μας. Για τη βελτίωση της εξυπηρέτησης των δημοτών μας με νέες ψηφιακές υπηρεσίες και γραμμή τηλεφωνικής εξυπηρέτησης. Για τον ψηφιακό μετασχηματισμό του Δήμου μας. Για τη διαχείριση της θεομηνίας. Για τη φροντίδα των σχολείων και των παιδικών σταθμών μας».

Στον απολογισμό του, ο κ. Γαλάνης ευχαριστεί τους κατοίκους της Φιλοθέης, του Νέου Ψυχικού και του Ψυχικού, δηλώνοντας: «Είμαστε περήφανοι για τους κατοίκους μας που, με τον συντονισμό του Δήμου, στήριξαν με κάθε τρόπο συνανθρώπους μας που δοκιμάστηκαν από φυσικές καταστροφές. Είμαι ο τελευταίος που θα πω ότι στα δύο αυτά χρόνια δεν έγιναν και λάθη ή ότι δεν υπάρχουν ζητήματα που έχουν μείνει πίσω. Ασφαλώς υπάρχουν. Και θα διορθωθούν. Είμαστε εξάλλου στη μέση της διαδρομής. Έχουμε μπροστά μας δύο ακόμα χρόνια δημιουργίας. Και η υπόσχεση που δίνω σε κάθε δημότη μας είναι ότι η ομάδα μας -και πρώτος απ’ όλους εγώ- θα συνεχίζουμε να εργαζόμαστε σκληρά και με σχέδιο για να γίνεται ο Δήμος μας κάθε μέρα καλύτερος».

Τέλος, ο δήμαρχος Φιλοθέης-Ψυχικού καταλήγει: «Θέλω να ευχαριστήσω θερμά τους συνεργάτες μου για τη δουλειά και την προσφορά τους αυτά τα δύο πρώτα χρόνια. Τους εργαζόμενους στον Δήμο που δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό. Και πάνω απ όλα τους συμπολίτες μας της Φιλοθέης, του Νέου Ψυχικού και του Ψυχικού για την εμπιστοσύνη και τη συνεργασία. Ο Δήμος μας ξεχωρίζει όχι μόνο για τη φυσική ομορφιά του, αλλά και για την ποιότητα των κατοίκων του. Ο πήχης για όσους τον υπηρετούμε μπαίνει ψηλά. Και έτσι θα συνεχίσουμε. Καλό Μήνα και καλή συνέχεια».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet