Έβδομες οι πολίστριες του Νηρέα στο Πρωτάθλημα Μίνι-Κορασίδων
Αθλητισμός

Έβδομες οι πολίστριες του Νηρέα στο Πρωτάθλημα Μίνι-Κορασίδων

Ο Σύλλογος Νηρέας Χαλανδρίου συγχαίρει την ομάδα Μίνι-Κορασίδων του τμήματος υδατοσφαίρισης για την παρουσία και την πορεία της στην τελική φάση του Πρωταθλήματος Μίνι-Κορασίδων που διεξήχθη στις 23, 24 και 25 Οκτωβρίου.

Στη σχετική ανάρτηση στην ιστοσελίδα του Συλλόγου αναφέρονται τα εξής:

Η ομάδα μας, υπό την καθοδήγηση της Ευτυχίας Καραγιάννη και της Μαρίας Θαλασσανίδου, τερμάτισε 7η στην κούρσα του πρωταθλήματος. Μεσά από τέσσερα διαδοχικά δυνατά παιχνίδια, οι νεαρές πολίστριες έδειξαν τις δυνατότητές τους, τη συνεχώς ανοδική πορεία της ομάδας, καθώς και τη θέλησή τους να πρωταγωνιστούν στα πρωταθλήματα των κατηγοριών και να διεκδικούν όλο και καλύτερες θέσεις.

Η αυλαία των αγώνων για την ομάδα του Νηρέα Χαλανδρίου άνοιξε την Παρασκευή με τον Ολυμπιακό και παρόλο που το παιχνίδι έληξε 12-3 υπέρ του Ολυμπιακού, οι νεαρές πολίστριες έπαιξαν ένα δυνατό παιχνίδι και το παλέψανε μέχρι το τέλος. 12-3 έληξε και η αναμέτρηση το Σάββατο το πρωί με νικήτρια ομάδα τη Ν.Ε. Πατρών.

Σε ντέρμπι εξελίχθηκε η αναμέτρηση με τον Πανιώνιο το απόγευμα του Σαββάτου, με το σκορ να διαμορφώνεται τελικά σε 6-4 υπέρ του Πανιωνίου, σε ένα παιχνίδι στο οποίο οι αθλήτριες του Νηρέα Χαλανδρίου πλησίασαν πολύ στη νίκη.

Η αυλαία της τελικής φάσης του πρωταθλήματος έπεσε την Κυριακή 25 Οκτωβρίου, με την ομάδα μας να ολοκληρώνει με τον καλύτερο τρόπο την πορεία της στο πρωτάθλημα κερδίζοντας τον Εθνικό με σκορ 5-6, σε ένα παιχνίδι που διεξήχθη στο κολυμβητήριο της Βουλιαγμένης.

Την πρώτη θέση του πρωταθλήματος κατέλαβε η ομάδα του Ολυμπιακού, με τον Ιωνικό να ακολουθεί στη δεύτερη θέση και τη Βουλιαγμένη στην τρίτη.

Το προπονητικό team εξέφρασε την ικανοποίησή του για την προσπάθεια των αθλητριών και την πορεία τους στο πρωτάθλημα με την Ευτυχία Καραγιάννη να δηλώνει στην ιστοσελίδα μας:

“Είμαστε ευχαριστημένες για τη συμμετοχή μας στην τελική φάση, αλλά και για τη νίκη μας στο τελευταίο αγώνα. Οι αγώνες αυτοί ήταν πολύ χρήσιμοι για την ομάδα μας διότι είδαμε τα λάθη μας, αλλά κυρίως είδαμε τις δυνατότητες που έχουν αυτά τα παιδιά και τους τομείς που πρέπει να δουλέψουμε στο επόμενο διάστημα”.

Την ικανοποίηση της εξέφρασε και η Μαρία Θαλασσανίδου δηλώνοντας:

“Τα κορίτσια έδειξαν δυναμικότητα, πυγμή, θέληση, πάθος και έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό. Έχουμε χρόνο μπροστά μας και πολύ πολύ προπόνηση για ένα καλύτερο αποτέλεσμα στο μέλλον”.

Μπράβο στα κορίτσια μας αλλά βεβαίως και στο προπονητικό team που, μετά από τόση αναμονή για την τελική φάση, κατάφεραν να ανταγωνιστούν και να σταθούν ισάξια δίπλα στις ισχυρότερες ομάδες της κατηγορίας και τις ομάδες που παραδοσιακά διεκδικούν τις πρώτες θέσεις των πρωταθλημάτων.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet