Μεγάλη εκτός έδρας νίκη του Φ.Ο. Τούφας επί του Εύνικου
Αθλητισμός

Μεγάλη εκτός έδρας νίκη του Φ.Ο. Τούφας επί του Εύνικου

Μεγάλη εκτός έδρας νίκη με σκορ 52-53 πέτυχε ο Φ.Ο. Τούφας επί του Εύνικου, στο κλειστό της Ζωφριάς, για τη 12η αγωνιστική του 2ου ομίλου της Γ’ ΕΣΚΑ Ανδρών.

Οι Χαλανδραίοι ξεκίνησαν δυνατά το παιχνίδι και έδειξαν αποφασισμένοι να κυνηγήσουν με όλες τους τις δυνάμεις τη νίκη, όπως αναφέρεται στην ιστοσελίδα του συλλόγου, απ’ όπου και η περιγραφή που ακολουθεί:

Αποτέλεσμα 1ου δεκαλέπτου: 12-18.

Ίδια εικόνα και στο δεύτερο δεκάλεπτο, όπου οι φιλοξενούμενοι έλεγχαν πλήρως το παιχνίδι, με αποτέλεσμα ημιχρόνου 31-33.

Στο τρίτο δεκάλεπτο η εικόνα άλλαξε. Η ομάδα του Εύνικου παρουσιάστηκε πιο δυνατή κάτω από τα δύο καλάθια και σε συνδυασμό με την πίεση που προσπάθησε να παίξει σε όλο το γήπεδο κατάφερε να κάνει ένα σερί 12-4, διαμορφώνοντας το σκορ σε 43-37. Χαρακτηριστικό της αδράνειας των Χαλανδραίων, κυρίως στην άμυνα, είναι ότι το πρώτο φάουλ σε αυτό το δεκάλεπτο το έκαναν 55΄΄ πριν τη λήξη του.

Το τέταρτο δεκάλεπτο ξεκίνησε βρίσκοντας την ομάδα των Βορείων Προαστίων πίσω στο σκορ 3 πόντους (43-40), αλλά ταυτόχρονα αποφασισμένους να τα δώσει όλα για τη νίκη. Τέσσερα λεπτά πριν τη λήξη το παιχνίδι ήρθε στα ίσα (50-50). Ακολούθησε ένα μεγάλο τρίποντο από τους φιλοξενούμενους (50-53) κι ένα αντιαθλητικό φάουλ υπέρ του Εύνικου (52-53). Στην τελευταία φάση του παιχνιδιού το Χαλάνδρι έπαιξε πολύ καλή άμυνα, κρατώντας το προβάδισμα μέχρι το τέλος.

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet