Σταθερά στην 6η θέση η άρση βαρών του ΠΑΚ Χαλανδρίου
Αθλητισμός

Σταθερά στην 6η θέση η άρση βαρών του ΠΑΚ Χαλανδρίου

Σύμφωνα με την ενημέρωση που έλαβε το ΠΑΚ Χαλανδρίου, την Τετάρτη 08 Ιουλίου 2015, από την Ελληνική Ομοσπονδία Άρσης Βαρών, το Σωματείο κατέλαβε την 6η θέση στην πανελλήνια κατάταξη των Συλλόγων όλης της χώρας για το έτος 2014, ανάμεσα σε 60 βαθμολογημένα Σωματεία.

Αξίζει να σημειωθεί ότι για τη λήψη αυτής της ετεροχρονισμένης ενημέρωσης από την ΕΟΑΒ, όπως ενημερώνει ο Σύλλογος, χρειάστηκε να καταθέσει το υπ΄ αριθμό: 90/25-05-2015 έγγραφο, προς την Ομοσπονδία.

Η σημαντική αυτή διάκριση του τμήματος της Άρσης Βαρών του Σωματείου , για την αγωνιστική περίοδο του έτους 2014, καταγράφει με τον πιο αδιαμφισβήτητο τρόπο τη σπουδαία προσπάθεια που καταβάλλουν τα τελευταία χρόνια όλοι οι αθλητές και οι αθλήτριες της ομάδας του ΠΑΚ, με καθοδηγητή τον αξιόλογο προπονητή της Γιάννη Κατσαϊδώνη, χωρίς την παραμικρή βοήθεια από οποιονδήποτε επίσημο φορέα της Πολιτείας, όπως σημειώνει ο Σύλλογος.

Ειδικότερα, στη σχετική ανακοίνωση του ΠΑΚ Χαλανδρίου, μεταξύ άλλων, αναφέρονται τα εξής:

Η παραγωγική εργασία που συντελείτε στο τμήμα μας πιστώνεται κατά κύριο λόγο στον εξαίρετο και πολύτιμο συνεργάτη μας και προπονητή μας κο Γιάννη Κατσαϊδώνη, που τα τελευταία δέκα χρόνια δουλεύει άοκνα και μεθοδικά για την πρόοδο της Άρσης Βαρών του ΠΑΚ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ και την ανάπτυξη του Αθλητισμού στο Χαλάνδρι, χωρίς και εδώ την ελάχιστη αναγνώριση από την πλευρά του Δήμου.

Παραβιάζοντας τους κανόνες δεοντολογίας και της σεμνότητας που διακρίνουν τον άνθρωπο Γιάννη Κατσαϊδώνη, σε ένδειξη αναγνώρισης των πολύτιμων υπηρεσιών του που προσφέρει στον Σύλλογο μας, οφείλουμε να ενημερώσουμε το Φίλαθλο Κοινό, ότι πρόκειται για μια χαρισματική προσωπικότητα του  αγωνιστικού Αθλητισμού της χώρας μας.

Με την ιδιότητα του Αθλητή, ο Γιάννης Κατσαϊδώνης τίμησε την Πατρίδα μας, συμμετέχοντας σε δύο Ολυμπιάδες και αντίστοιχα κατέκτησε την 10η  και την 9η θέση στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Μόσχας το 1980 και στο Λος Άντζελες το 1984. Το έτος 1975 σημείωσε Πανευρωπαϊκό Ρεκόρ Εφήβων στην κατηγορία των 52 κιλών, ενώ το έτος 1978 κατακτά χάλκινο μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Εφήβων της Σόφιας και την 5η θέση στο Παγκόσμιο Εφήβων, στην κατηγορία των 56 κιλών.

Με την ιδιότητα του προπονητή από το 1985 μέχρι το 2004 υπήρξε Ομοσπονδιακός Προπονητής των Εθνικών Ομάδων Εφήβων, Νεανίδων, Γυναικών και Ανδρών, με επιστέγασμα τη συμμετοχή του ως προπονητής της σπουδαίας Ολυμπιακής μας Ομάδας, στην Ολυμπιάδα του Σίδνεϊ το 2000, καθώς και στην Ολυμπιάδα της Αθήνας το 2004.

Η σημαντική προσφορά του Γιάννη Κατσαϊδώνη στον αγωνιστικό Αθλητισμό της χώρας μας συνεχίζεται αδιάλειπτα, εφόσον, από το 2005 μέχρι σήμερα έχουμε  την ιδιαίτερη τιμή και χαρά να είναι προπονητής και συνεργάτης μας στο ΠΑΚ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ.

Είναι αξιοσημείωτο ότι στο δυναμικό του τμήματος της Άρσης Βαρών του Συλλόγου μας ανήκει  η Ευτυχία Ανανιάδου, που είναι η κορυφαία Ελληνίδα πρωταθλήτρια των τελευταίων ετών και πέμπτη στο πρόσφατο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Τιφλίδας του 2015 και μια από τις πιθανές εκπροσωπήσεις του αθλήματος μας, στους Ο.Α. του Ρίου.       

Κλείνοντας την ευχάριστη αυτή αναφορά μας για τη σημαντική διάκριση του τμήματος της Άρσης Βαρών, θέλουμε να υπενθυμίσουμε ότι ο Σύλλογος μας στο παρελθόν έχει ξαναζήσει ανάλογες επιτυχίες, με αποκορύφωμα αυτές του έτους 2005 και του έτους 2006 όταν είχε κατακτήσει την ΔΕΥΤΕΡΗ και την ΤΕΤΑΡΤΗ θέση αντίστοιχα, στην Πανελλήνια κατάταξη των Σωματείων.

Με την ίδια ευκαιρία αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε και τους παλαιούς προπονητές μας Δημήτρη Ηλιάδη, Όλεγκ Πανατίδη, Κώστα Απολλωνάτο και Παναγιώτη Δήμου, για τη δική τους ξεχωριστή συμβολή στην ανάπτυξη του τμήματος της Άρσης Βαρών του Συλλόγου μας.

Οι σημαντικές αυτές επιτυχίες του Συλλόγου μας τα τελευταία χρόνια θεωρούμε ότι έχουν ιδιαίτερο χαρακτήρα σημειολογίας, δεδομένου ότι το τοπίο στον αγωνιστικό χάρτη της χώρας μας έχει αλλάξει ριζικά και οι συνθήκες για τον Σωματειακό Αθλητισμό έγιναν εξαιρετικά δύσκολες και ανυπέρβλητες. Για τον λόγο αυτό αξίζουν πολλά εύγε και θερμές ευχαριστίες στα παιδιά του Αγωνιστικού Αθλητισμού για τη δική τους μοναδική υπέρβαση, γιατί πλέον και σήμερα αγωνίζονται ξανά για τη «Φανέλα και την Πορτοκαλάδα».

Για το ΠΡΟΤΥΠΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ

Παναγιώτης Τζήμος

Πρόεδρος του Δ.Σ.   

Συνολική βαθμολογία σωματείων

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet