Ενισχύεται η ανδρική ομάδα μπάσκετ του ΠΑΚ Χαλανδρίου
Αθλητισμός

Ενισχύεται η ανδρική ομάδα μπάσκετ του ΠΑΚ Χαλανδρίου

Σε καλό δρόμο βρίσκονται οι επαφές και οι συζητήσεις της διοίκησης του ΠΑΚ Χαλανδρίου με έμπειρους αθλητές καλαθοσφαίρισης, των οποίων η ένταξη στην ομάδα αναμένεται άμεσα.

«Η αισιόδοξη αυτή προοπτική είναι βέβαιο ότι θα αλλάξει τον ορίζοντα της ομάδας μας, θα την καταστήσει ανταγωνιστική και ασφαλώς έτοιμη να διεκδικήσει την άνοδο της στην επόμενη κατηγορία» αναφέρει ο Σύλλογος των Βορείων Προαστίων στη σελίδα του στο facebook, όπου επίσης αναφέρεται ότι «φαίνεται πως η έλευση του προπονητή κ. Νίκου Μηλιωρίτσα θα μας χαρίσει την πολυπόθητη μπασκετική αναγέννηση. Επιβάλλεται κάποια στιγμή το όραμα να γίνει πραγματικότητα!!!».

Εν τω μεταξύ, ολοκληρώνονται την Κυριακή 10 Ιουλίου 2016 οι μεταβατικές προπονήσεις του ανδρικού τμήματος Μπάσκετ του ΠΑΚ Χαλανδρίου.

Την τρέχουσα εβδομάδα οι προπονήσεις θα γίνουν Τετάρτη, Παρασκευή και Κυριακή στις 21:30.

Ο Σύλλογος παρακαλεί όλους τους αθλητές να συμμετέχουν και στις τρεις τελευταίες προπονήσεις, προκειμένου να οριστικοποιηθεί το ρόστερ της ομάδας.

Παράλληλα, ευχαριστεί «όλους τους αθλητές που συνεργάστηκαν μαζί μας, σε αυτή την περίοδο των δέκα εβδομάδων, είτε μείνουν, είτε αποχωρήσουν από την ομάδα μας και τους ευχόμαστε να είναι υγιείς και δυνατοί και πάντα να ασχολούνται με το άθλημα που αγαπούν».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet