“Σκοράρει” και στο fair play ο Απόλλων Χαλανδρίου
Αθλητισμός

“Σκοράρει” και στο fair play ο Απόλλων Χαλανδρίου

Η ομάδα Νέων του Απόλλωνα επικράτησε εκτός έδρας του Αίαντα Αθηνών με 6-1, αλλά το χειροκρότημα και τα εύσημα των αντιπάλων τα πήρε για το fair play που τήρησε.

Η ομάδα των Βορείων Προαστίων αντιμετώπιζε στο γήπεδο της Ακαδημίας Πλάτωνος τον Αίαντα και απέδειξε για άλλη μια φορά ότι το ευ αγωνίζεσθαι δεν το τηρεί μόνο στα λόγια αλλά και στις πράξεις. Έτσι, όπως πληροφορούμαστε από την επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας, κατόπιν απόφασης του προπονητή Γιάννη Γουρδουμπά, ξεκίνησε τον αγώνα με 9 παίκτες, όσους δηλαδή είχε διαθέσιμους και ο αντίπαλος.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Απόλλων είχε την πρωτοβουλία και δημιούργησε αρκετές φάσεις για γκολ και ενώ από ένα σημείο και μετά έπαιζαν και οι δύο ομάδες με 10. Κόντρα στη ροή του αγώνα ήρθε το γκολ από τον Αίαντα, στην ουσιαστικά πρώτη του επίθεση στο 33ο λεπτό. Η απάντησή του Απόλλωνα ήταν άμεση, όταν ο Παναγιώτης Καραούζας μπήκε με την μπάλα στα δίχτυα στο 36΄ γράφοντας το 1-1, σκορ με το οποίο οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια.

Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα του Απόλλωνα ανέβασε στροφές και στο 50΄ ο Αλεξανδράκης, με κεραυνό από τα 40 μέτρα, έγραψε το 1-2, ενώ ο Καραούζας, με ακόμα πιο όμορφο σουτ από πιο κεντρικά και περίπου ίδια απόσταση, έστειλε την μπάλα συστημένη στο δεξί «Γ» του γκολκίπερ του Αίαντα. Ο ίδιος παίκτης έφτασε στο χατ τρικ στο 54΄, ενώ ακολούθησαν άλλα δύο από τον Γεωργούτσο στο 61΄ και τον Βαγγέλη Συγγρό στο 72΄.

Στα αξιοσημείωτα του αγώνα η επανεμφάνιση του Σταύρου Συγγρού, δύο μήνες σχεδόν μετά τον τραυματισμό του.

ΑΠΟΛΛΩΝ: Καρτσακλής, Χριστάκης, Σαράντος, Κωσταντάκης (55΄ Νικολόπουλος), Καραχάλιος, Καραούζας Παντελής (41΄ Συγγρός Σ.), Μαρινάγης (41΄ Αλεξανδράκης), Συγγρός Βαγγέλης, Καραούζας Παναγιώτης (55΄ Κέφης), Γεωργούτσος.

Ισοπαλία για Εφήβους

Ισόπαλοι 1-1 ήρθαν οι Εφηβοι με τον Αθηναϊκό για το Respect Cup. Η ομάδα του Απόλλωνα έκανε καλό πρώτο ημίχρονο, αν και με κενά στην άμυνα. Προηγηθήκαμε στο 9΄ με τον Μητρόπουλο, έπειτα από εκτέλεση κόρνερ του Κουβαρδά, ενώ είχαμε αρκετές ακόμα ευκαιρίες.

Κακοί τακτικά στο δεύτερο ημίχρονο, οι παίκτες της ομάδας κράτησαν πολύ την μπάλα και στο 60΄, χωρίς να έχουν απειληθεί ιδιαίτερα δέχθηκαν την ισοφάριση με ένα τυχερό γκολ για τους αντιπάλους, αφού μια σέντρα πήρε περίεργη τροχιά και «κρέμασε» τον Βασσάλο. Στη συνέχεια ο Απόλλων είχε την κατοχή, αλλά δεν κατάφερε να κάνει κάτι.

ΑΠΟΛΛΩΝ: Βασσάλος, Μητρόπουλος, Κρόι, Κέφης, Γεωργίου, Ηλιόπουλος, Κρητικάκης, Μέντζος, Μάρκος, Μπαϊράμι, Οικονόμου, Νικολόπουλος, Κουβαρδάς.

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet