Κυπελλούχος το Χαλάνδρι, έκανε τη μεγάλη έκπληξη!
Αθλητισμός

Κυπελλούχος το Χαλάνδρι, έκανε τη μεγάλη έκπληξη!

Τη μεγάλη έκπληξη έκανε η ομάδα του Χαλανδρίου στον τελικό του Κυπέλλου της ΕΠΣΑ, νικώντας τον Ηλυσιακό με σκορ 0-3. Η κυπελλούχος πλεόν ομάδα των Βορείων Προαστίων έπαιξε με πάθος και δίκαια κατέκτησε το φετινό τρόπαιο.

Το πρώτο γκολ για τους «Χαλανδραίους» ήρθε στο 17΄, όταν ο Α. Κατσιούλης δεν κατάφερε να πιάσει πιάσει το ψαλίδι, μετά από φάουλ του Ζούνα, αλλά στη συνέχεια της φάσης κι αφού ο Καρακάσης βρήκε την μπάλα, ήρθε ο Καρακούσης και με προβολή έγραψε το 0-1. Ο Ηλυσιακός δεν κατάφερε να αντιδράσει, τόσο εξαιτίας της έλλειψης συγκέντρωσης των παικτών του, όσο και στην καλή αμυντική δουλειά των «πράσινων», με εξαίρεση το ωραίο σουτ του Δ. Θανόπουλου στο 27΄, το οποίο έδιωξε δύσκολα σε κόρνερ ο Φ. Κατσιούλης, με αποτέλεσμα οι δύο ομάδες να πάνε στα αποδυτήρια με το σκορ που είχε ήδη διαμορφωθεί.

Στο δεύτερο μέρος νέα «ψυχρολουσία» για τον Ηλυσιακό, όταν στο 49΄ ο Φούντας, προσπαθώντας να διώξει σέντρα του Σκούμα, κατάφερε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα του τερματοφύλακα της ομάδας του Σηφάκη. Και μετά το δεύτερο γκολ η ομάδα του Ηλυσιακού δεν κατάφερε να ανακάμψει, με εξαίρεση τη φάση του 58΄ όταν ο Δ. Θανόπουλος βρήκε εκπληκτικά τον Σαμπανάι, με το «τακουνάκι»του τελευταίου να περνά μόλις άουτ, και τη φάση του 66΄, όταν και πάλι από σέντρα του Δ. Θανόπουλου, η μπάλλα ήρθε στον Τζώρτζη, που έστρωσε στον Σαμπανάι, αλλά το σουτ του τελευταίου πέρασε ελάχιστα άουτ.

Αντιθέτως, οι παίκτες του Δήμου Τσιμηλιώτη εκδήλωναν ιδιαίτερα απειλητικές αντεπιθέσεις. Σε μία από αυτές, στο 68΄, ο Πατσιαβούρας «προσπέρασε» τον Συριόπουλο, βρέθηκε απέναντι στον Σηφάκη και τον πλάσαρε «ψυχρά» κάνοντας το 0-3.

Το τρίτο γκολ προκάλεσε έντονες αποδοκιμασίες των φιλάθλων του Ηλυσιακού, οι οποίοι ζητούσαν από τους παίκτες της ομάδας τους «να βγάλουν τις φανέλες τους», με αποτέλεσμα τη διακοπή του παιχνιδιού για ένα πεντάλεπτο.

Με την επαναφορά, στο 78΄ ο Σηφάκης απέκρουσε εξαιρετικά σουτ του Σκούμα, ενώ στο 83΄ ο Ηλυσιακός έχασε με του Πουλάκο την ευκαιρία να μειώσει, με το πλασέ του τελευταίου να μην βρίσκει δίχτυα.

Λουκάς και Ζούνα, από την πλευρά του Χαλανδρίου, «κιτρινίστικαν» από τον διαιτητή μέσα σε τρία λεπτά (στο 32΄ και στο 35΄) για σκληρά μαρκαρίσματα επί των αντιπάλων τους.

Διαιτητές: Σφακιανάκης, Νικολαδός-Ν. Κουτσόγιαννος

Ηλυσιακός (Λουτσιάνο Ντε Σόουζα): Σηφάκης, Μέξης, Χατζηγιαννακός (29΄ Φούντας), Συριόπουλος, Παπαδημητρίου, Αμανατίδης, Στρίγγας (55΄ Σαμπανάι), Τζώρτζης, Ιωάννου (46΄ Πουλάκος), Δ. Θανόπουλος, Σταύρου.

Χαλάνδρι (Δήμος Τσιμηλιώτης): Φ. Κατσιούλης, Λαζάρου (84΄ Καγιώργης), Ζούνα (74΄ Λιβαρτζινός), Μ. Θανόπουλος, Φελέκης, Λουκάς, Τσίτσαρης, Α. Κατσιούλης (63΄ Πατσιαβούρας), Μπιζάς, Σκούμας.

 

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet