Ρύθμιση τέλους για χρήση τραπεζοκαθισμάτων για το 2015 στο Χαλάνδρι
Επιχειρήσεις – Αγορά

Ρύθμιση τέλους για χρήση τραπεζοκαθισμάτων για το 2015 στο Χαλάνδρι

Τη ρύθμιση τέλους για χρήση τραπεζοκαθισμάτων στον Δήμο Χαλανδρίου για το έτος 2015, ψήφισε κατά πλειοψηφία το Δημοτικό Συμβούλιο της πόλης.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρεται στην απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου, «όταν το ύψος του τέλους υπερβαίνει τα 1.000 ευρώ, δύναται ο ενδιαφερόμενος να καταβάλει το 30% με την υποβολή της αίτησης, χωρίς να απαιτείται κατάθεση εγγυητικής επιστολής και το υπόλοιπο σε τρεις ισόποσες μηνιαίες δόσεις, αρχής γενομένης τον επόμενο μήνα της καταβολής του 30%.

Η άδεια θα χορηγείται υπό την αίρεση εξόφλησης όλων των δόσεων εντός των τασσόμενων προθεσμιών, αναγραφομένης επί αυτής του αριθμού του διπλοτύπου είσπραξης που αντιστοιχεί στο ποσό που καταβλήθηκε προ της χορήγησής της, του αριθμού των δόσεων που απομένουν προς εξόφληση και των προθεσμιών καταβολής τους. Η εκπρόθεσμη καταβολή ή η καταβολή έστω και μίας εκ των δόσεων συνεπάγεται αυτοδίκαια και χωρίς να απαιτείται άλλη διατύπωση ανάκληση της αδείας και αυθαίρετη χρήση του κοινόχρηστου χώρου εκ μέρους του υπόχρεου.

Τυχόν ήδη καταβληθείσες δόσεις δεν επιστρέφονται. Για την πιστοποίηση της καταβολής των δόσεων ως ανωτέρω, η άδεια θεωρείται από τον Δήμο, αναγραφομένων επί αυτής των αριθμών των σχετικών γραμματίων είσπραξης».

Δείτε την Απόφαση.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet