Καθυστερημένη έναρξη σχολικής χρονιάς στους Παιδικούς Σταθμούς
Κοινωνία

Καθυστερημένη έναρξη σχολικής χρονιάς στους Παιδικούς Σταθμούς

Μετά τη Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου 2015, και αφού ανακοινωθούν από την Ελληνική Εταιρεία Τοπικής Αυτοδιοίκησης και Ανάπτυξης (ΕΕΤΑΑ Α.Ε.) οι πίνακες ωφελούμενων μητέρων, θα οριστικοποιηθούν σε συνεδρίαση της επιτροπής αξιολόγησης αιτήσεων εγγραφών του Δήμου Χαλανδρίου τα υπόλοιπα παιδιά που θα εγγραφούν στους δημοτικούς βρεφονηπιακούς σταθμούς.

Ο πρόεδρος της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής, αντιδήμαρχος Τεχνικής Υπηρεσίας, Προσχολικής Αγωγής, Προγραμματισμού, Οργάνωσης και Πληροφορικής, Κωνσταντίνος Γερολυμάτος, ζητεί εκ μέρους του Δήμου την κατανόηση των οικογενειών για την καθυστέρηση στην έναρξη της σχολικής χρονιάς στους δημοτικούς παιδικούς σταθμούς και εξηγεί τους λόγους στην ακόλουθη ανακοίνωση:

Ζητούμε ως Δήμος Χαλανδρίου την κατανόηση των εργαζόμενων οικογενειών για την καθυστέρηση στην έναρξη της σχολικής χρονιάς στους δημοτικούς παιδικούς σταθμούς. Δυστυχώς οι λόγοι για αυτή την καθυστέρηση δεν οφείλονται στον Δήμο Χαλανδρίου.

Μετά από πολυήμερες επαφές με την ΕΕΤΑΑ – διαχειρίστρια του προγράμματος «Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής» μας κατέστη σαφές ότι οι προσωρινοί πίνακες επιτυχόντων μητέρων του προγράμματος ΔΕΝ θα περιέχουν ονόματα αλλά θα είναι προσβάσιμοι με βάση στοιχεία των αιτούντων.

Με αυτό το δεδομένο, που αποκλείει κάθε εναλλακτική διαχείριση και που ισχύει για κάθε Δήμο, η τελική επιλογή των παιδιών που θα φιλοξενηθούν στους δημοτικούς βρεφονηπιακούς μπορεί να προκύψει μετά την ανάρτηση των τελικών πινάκων ωφελούμενων μητέρων που θα αναρτήσει η ΕΕΤΑΑ το βράδυ της Κυριακής 13 Σεπτεμβρίου 2015.

Με βάση αυτά τα δεδομένα τη Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου 2015 θα συνεδριάσει η επιτροπή αξιολόγησης αιτήσεων εγγραφών του Δήμου προκειμένου να οριστικοποιηθούν τα υπόλοιπα παιδιά που θα εγγραφούν στους δημοτικούς βρεφονηπιακούς σταθμούς.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet