Εθελοντική αιμοδοσία διοργανώνει το 6ο Δημοτικό Σχολείο Χαλανδρίου την Τετάρτη 22 Μαρτίου
Κοινωνία

Εθελοντική αιμοδοσία διοργανώνει το 6ο Δημοτικό Σχολείο Χαλανδρίου την Τετάρτη 22 Μαρτίου

Το 6ο Δημοτικό Σχολείο Χαλανδρίου, για άλλη μια χρονιά, διοργανώνει εθελοντική αιμοδοσία στις εγκαταστάσεις του. Η δράση πραγματοποιείται από τους δύο Συλλόγους του σχολείου, τον Σύλλογο Γονέων και τον Σύλλογο Διδασκόντων. Αρμόδιος φορέας είναι το τμήμα Αιμοδοσίας του Γενικού Ογκολογικού Νοσοκομείου Κηφισιάς «Οι Άγιοι Ανάργυροι».

Η αιμοδοσία θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 22/3, από 11.30 ως 16.00, κατόπιν ραντεβού. Η διαδικασία θα εποπτεύεται από την εκπαιδευτικό του σχολείου Άννα Γρώπα.

«Σκοπός της δράσης είναι η ευαισθητοποίηση όλων για ένα τόσο σημαντικό ζήτημα και η κατανόηση της πολύ εύκολης διαδικασίας για ένα τόσο σοβαρό σκοπό όπως η προσφορά αίματος» αναφέρουν οι διοργανωτές και προσθέτουν:

«Οι ανάγκες για αίμα είναι μεγάλες και αφιερώνοντας μόνο 10 λεπτά από τον χρόνο μας μπορούμε να σώσουμε μια ζωή. Δίνουμε Αίμα, δίνουμε Ζωή!».

Παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι να δηλώσουν άμεσα για τη συμμετοχή σας και τις ώρες που τους εξυπηρετούν και θα ειδοποιηθούν για την ακριβή ώρα του ραντεβού τους.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet