Πλήθος κόσμου στην κοπή πίτας της Ένωσης Παλαιών Προσκόπων Χαλανδρίου
Κοινωνία

Πλήθος κόσμου στην κοπή πίτας της Ένωσης Παλαιών Προσκόπων Χαλανδρίου

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα της έκοψε η Ένωση Παλαιών Προσκόπων Χαλανδρίου το Σάββατο 14 Ιανουαρίου 2017, στην αίθουσα εκδηλώσεων του κτηρίου Κοινωνικών Δομών του Δήμου Χαλανδρίου.

Στην εκδήλωση παρέστησαν ο ιερέας του Ιερού Ναού Αγίου Ελευθερίου π. Ιωάννης, ο αντιδήμαρχος Πολιτισμού του Δήμου Χαλανδρίου, Σ. Γκάγκας, ο πρώην δήμαρχος Χαλανδρίου, Γ. Ζαφειρόπουλος και τ τ. δήμαρχος Χαλανδρίου, Γ. Κουράσης, οι δημοτικοί σύμβουλοι Μ. Λοτσάρη και Ι. Λαδόπουλος, ο πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων 2ου Λυκείου Χαλανδρίου και της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Δασοφυλάκων, Γ. Παπαδιάς και η διευθύντρια του Εθνικού Ωδείου Χαλανδρίου, Μ. Κανατσούλη.

Από την προσκοπική οικογένεια, παρευρέθηκαν ο αρχηγός του Προσκοπικού Κατασκηνωτικού Κέντρου Αγίου Ανδρέα, Σ. Αξιώτης, ο αναπληρωτής έφορος Περιφ. Αν. Αττικής, Δ. Χρονόπουλος, ο έφορος Παλαιών Προσκόπων της Περιφ. Αν. Αττικής, Π. Παπαδόπουλος, η τοπική έφορος Οδηγών Χαλανδρίου, Ι. Παναγιωτίδη, εκπρόσωποι των Ενώσεων Παλαιών Προσκόπων Ν. Φιλαδέλφειας και Ζωγράφου, οι αρχηγοί του 2ου και 3ου Συστήματος Χαλανδρίου, Μ. Ραφαηλίδου και Δ. Μαθιόπουλος, αντίστοιχα, μαζί με την Ομάδα του 2ου Συστήματος και πολλοί φίλοι της Ένωσης.

Το πρόγραμμα της εκδήλωσης περιελάμβανε την παρουσίαση των δράσεων της Ένωσης Παλαιών Προσκόπων για τη χρονιά που πέρασε, την απονομή του ετήσιου βραβείου «Δημήτριος Σταυρόπουλος», το οποίο θεσμοθετήθηκε προς τιμήν του αείμνηστου Χαλανδραίου προσκόπου, Δημήτρη Σταυρόπουλου, και φέτος δόθηκε στον κο Κ. Κατσουλιέρη. Ακολούθησε η απονομή επαίνων σε τρεις προσκόπους του Χαλανδρίου που πέρασαν τις εισαγωγικές εξετάσεις του 2016 και τέλος παρουσιάστηκε ένα αφιέρωμα στον αείμνηστο Δ. Σταυρόπουλο.

Η Ένωση Παλαιών Προσκόπων Χαλανδρίου με ανακοίνωσή της ευχαριστεί όλους όσοι παρευρέθηκαν στην όμορφη βραδιά στηρίζοντας με την παρουσία τους το έργο της και εύχεται η νέα χρονιά να χαρίσει υγεία και ευτυχία.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet