Χαλάνδρι: Τουλάχιστον μία εβδομάδα θα διαρκέσουν οι εργασίες στην Παπανικολή, μετά την καθίζηση οδοστρώματος
Κοινωνία

Χαλάνδρι: Τουλάχιστον μία εβδομάδα θα διαρκέσουν οι εργασίες στην Παπανικολή, μετά την καθίζηση οδοστρώματος

Συνεχίστηκαν και σήμερα, Κυριακή 17 Οκτωβρίου, οι εργασίες των συνεργείων της Περιφέρειας Αττικής στην οδό Παπανικολή στην οποία σημειώθηκε καθίζηση οδοστρώματος το απόγευμα της Παρασκευής.

Όπως ενημερώνει ο δήμαρχος Χαλανδρίου, Σίμος Ρούσσος, η αποκατάσταση αναμένεται να διαρκέσει όλη την επόμενη εβδομάδα, τουλάχιστον, «μιας και οι πρωτοφανείς κακοτεχνίες του ΟΤΕ, μέσα στο δίκτυο ομβρίων, κάνουν περίπλοκη την προσπάθεια».

Σήμερα το πρωί ολοκληρώθηκε η καθαίρεση του καναλιού του ΟΤΕ, που κατέστρεψε τμήμα του αγωγού ομβρίων και περνούσε μέσα από τον αγωγό ομβρίων για πάνω από 30, ίσως και περισσότερα χρόνια!

Θα ακολουθήσουν εργασίες σκυροδέτησης και τοποθέτησης νέου αγωγού ομβρίων στο σημείο και μετά θα αποκατασταθεί η καθίζηση και το οδόστρωμα.

«Είμαστε σε άμεση επικοινωνία με την κ. Λ. Κεφαλογιάννη, αντιπεριφερειάρχη Βόρειου Τομέα, αλλά και τους υπηρεσιακούς παράγοντες της Περιφέρειας Αττικής, που βρέθηκαν από την πρώτη στιγμή στο σημείο, προκειμένου να διευκολυνθούν οι απαραίτητες εργασίες» επισημαίνει ο δήμαρχος, ο οποίο συνιστά υπομονή σε οδηγούς και κατοίκους της περιοχής.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet