Διευκρινίσεις για το πρόγραμμα εγγραφών σε παιδικούς σταθμούς Χαλανδρίου
Κοινωνία

Διευκρινίσεις για το πρόγραμμα εγγραφών σε παιδικούς σταθμούς Χαλανδρίου

Συνεχίζονται μέχρι και αυτή την εβδομάδα οι αιτήσεις γονέων για φιλοξενία των παιδιών τους σε δομές φύλαξης προσχολικής αγωγής του Δήμου Χαλανδρίου, αλλά και της υπόλοιπης χώρας.

Προς διευκόλυνση των γονέων ο Δήμος Χαλανδρίου ενημερώνει ότι:

  • Κατά παρέκκλιση του νόμου και οι έξι παιδικοί σταθμοί θα ανοίξουν φέτος από τις 24 Αυγούστου.
  • Όλη την τελευταία εβδομάδα του Αυγούστου από 24 Αυγούστου έως και 31 Αυγούστου οι γονείς που έχουν εντολή τοποθέτησης από τη διαδικασία του προγράμματος που θα έχει προηγηθεί, θα μπορούν να βλέπουν τους σταθμούς και να πραγματοποιούν τις εγγραφές τους σε αυτούς σύμφωνα με την επιλογή τους. Οι σταθμοί θα είναι ανοιχτοί μόνο για αυτό τον λόγο. Σκοπός είναι όλες οι εγγραφές μέσω ΕΣΠΑ να έχουν ολοκληρωθεί έως την 1η Σεπτεμβρίου.
  • Ο αριθμός των θέσεων που αφορούν στη συμμετοχή του Δήμου στο πρόγραμμα δεν έχει μεταβληθεί. Η πλήρωση τους από την εξέλιξη των εγγραφών θα γίνει με σειρά προτεραιότητας.
  • Σε περίπτωση που υπάρχουν κενές θέσεις σε κάποιους σταθμούς το προσωπικό των παιδικών σταθμών θα κατευθύνει τους ενδιαφερόμενους γονείς με εντολή τοποθέτησης, σε αυτούς τους σταθμούς.
  • Από την 1η Σεπτεμβρίου για τα παιδιά αυτά θα ξεκινήσει η διαδικασία προσαρμογής. Η τελική επιλογή των υπολοίπων θέσεων των δημοτικών παιδικών σταθμών θα πραγματοποιηθεί τις πρώτες ημέρες του Σεπτεμβρίου όσο συντομότερα γίνεται.
  • Από 24 Αυγούστου έως 1η Σεπτεμβρίου οι σταθμοί θα είναι ανοιχτοί από τις 8:00 έως τις 14:00.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet