ΑΔΕΔΥ: Στάση εργασίας στις 3/2 και συγκέντρωση διαμαρτυρίας για 13ο και 14ο μισθό
Επικαιρότητα

ΑΔΕΔΥ: Στάση εργασίας στις 3/2 και συγκέντρωση διαμαρτυρίας για 13ο και 14ο μισθό

Η Εκτελεστική Επιτροπή της ΑΔΕΔΥ προχωρά σε κλιμάκωση των κινητοποιήσεών της εν μέσω εντεινόμενων συζητήσεων για τις αποδοχές στον δημόσιο τομέα. Συγκεκριμένα, έχει προγραμματιστεί στάση εργασίας την Τρίτη 3 Φεβρουαρίου, από τις 12:00 έως τις 15:00, για όλους τους εργαζόμενους με κάθε σχέση εργασίας στις υπηρεσίες του δημόσιου τομέα στην Αττική.

Στο πλαίσιο της κινητοποίησης, έχει προγραμματιστεί συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το Συμβούλιο της Επικρατείας στις 12:30 το μεσημέρι, με κύριο αίτημα την άμεση έκδοση απόφασης για την επαναχορήγηση του 13ου και του 14ου μισθού, χωρίς νέες καθυστερήσεις. Στη συγκέντρωση θα συμμετάσχουν επίσης οι γενικοί σύμβουλοι της ΑΔΕΔΥ, ενισχύοντας θεσμικά και πολιτικά το μήνυμα της διεκδίκησης.

Στην κινητοποίηση θα συμμετάσχει και το Συνδικάτο ΟΤΑ Αττικής, το οποίο καλεί τους εργαζόμενους στους δήμους να δώσουν μαζικά το «παρών» και να στηρίξουν την προσπάθεια για άμεση επαναχορήγηση των μισθών.

Η ανακοίνωση του Συνδικάτου ΟΤΑ Αττικής:

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2025
Powered by Wisenet