Ανησυχία ΕΛ.ΑΣ. για τρομοκρατική επίθεση σε ισραηλινό στόχο
Κοινωνία

Ανησυχία ΕΛ.ΑΣ. για τρομοκρατική επίθεση σε ισραηλινό στόχο

Ενίσχυση των μέτρων ασφαλείας πέριξ της ισραηλινής πρεσβείας στην Αθήνα, αλλά και στόχων (πολιτικών, επιχειρηματικών, θρησκευτικών) που σχετίζονται με το Ισραήλ, αποφάσισαν μετά από έκτακτη σύσκεψη οι επιτελείς της ΕΛ.ΑΣ. Η αιματοχυσία στη Λωρίδα της Γάζας και οι αναρτήσεις σε ιστοτόπους και μέσα κοινωνικής δικτύωσης, από ομάδες και άτομα του αντιεξουσιαστικού χώρου, έχουν προκαλέσει ανησυχία στους αρμόδιους αξιωματικούς. Μάλιστα, δεν είναι μόνο οι συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας ή τυχόν κάποια ενέργεια του «Ρουβίκωνα» (σ.σ.: απ’ αυτές που ο Νίκος Τόσκας χαρακτήρισε «στα όρια της γραφικότητας») που ανησυχούν την ηγεσία της Αστυνομίας.

Είναι οι νωπές μνήμες από την τρομοκρατική επίθεση στην πρεσβεία του Ισραήλ στην Αθήνα, τα ξημερώματα της 12ης Δεκεμβρίου 2014, όταν μέλη της «Ομάδας Λαϊκών Αγωνιστών» είχαν ανοίξει πυρ με Kalashnikov. Στο σημείο είχαν βρεθεί 54 κάλυκες που είχαν ριχτεί από το πολεμικό τυφέκιο που χρησιμοποίησαν οι τρομοκράτες. Πληροφορίες αναφέρουν ότι, παρά τις συλλήψεις μελών του ένοπλου αντάρτικου πόλης, δεν μπορεί να αποκλειστεί το ενδεχόμενο μίας παρέμβασης – απάντησης για τα όσα συμβαίνουν στη Λωρίδα της Γάζας.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές θα υπάρξει αύξηση της εμφανούς αστυνόμευσης -πεζές και εποχούμενες περιπολίες- ενώ θα διατεθούν και αστυνομικοί της Ασφάλειας για περιπολίες με πολιτικά.

Πηγή: reader.gr

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet