Επίθεση με βιτριόλι: Tέσσερα πρόσωπα στο μικροσκόπιο της ΕΛ.ΑΣ.
Eurokinissi.gr
Κοινωνία

Επίθεση με βιτριόλι: Tέσσερα πρόσωπα στο μικροσκόπιο της ΕΛ.ΑΣ.

Εξελίξεις προκύπτουν στη διερεύνηση της υπόθεσης της ειδεχθούς επίθεσης με βιτριόλι -που σημειώθηκε πριν περίπου 6,5 μήνες στην Καλλιθέα- καθώς η αστυνομία έχει θέσει στο μικροσκόπιό της τέσσερα άτομα και έχει διεξάγει αντίστοιχες κατ’ οίκον έρευνες.

Σε τέσσερα πρόσωπα-κλειδιά  φέρεται να οδηγούν οι έρευνες των αρχών, έπειτα από ενδέλεχη εξέταση στα ηλεκτρονικά μέσα της 35χρονης κατηγορούμενης για την επίθεση με βιτριόλι τον περασμένο Μάιο.

Σύμφωνα με το Mega, η κατηγορούμενη είχε διασυνδέσεις με τέσσερα πρόσωπα – τέσσερις άνδρες – από τον Πειραιά και το Κορωπί. Οι αρχές, μάλιστα, επικεντρώνονται σε έναν 33χρονο ιδιοκτήτη καφέ στον Πειραιά, που γνώριζε την 35χρονη γυναίκα, η οποία και επικοινώνησε μαζί του λίγη ώρα μετά την επίθεση με το καυστικό υγρό στην Καλλιθέα.

Σύμφωνα, μάλιστα, με τις ίδιες πληροφορίες, τον τελευταίο καιρό η αστυνομία πραγματοποίησε τέσσερις κατ’ οίκον έρευνες σε ισάριθμα πρόσωπα που ενδέχεται να συνεργάστηκαν με την 35χρονη.

Στόχος των αρχών είναι να βρουν στοιχεία και ιδιαίτερα τους συνεργούς της 35χρονης, που την βοήθησαν να προμηθευτεί το καυστικό υγρό.

Υπενθυμίζεται πως την 20η Μαΐου η 34χρονη Ιωάννα δέχτηκε επίθεση με καυστικό υγρό από 35χρονη γυναίκα που φέρεται να την γνώριζε, έξω από τον χώρο εργασίας της στην Καλλιθέα.

Σύμφωνα με τον Απόστολο Λύτρα, δικηγόρο της Ιωάννας, ο οποίος μίλησε στο Mega, οι αστυνομικές αρχές «έχουν κάνει την έρευνα και έχουν βρει με ποια πρόσωπα είχε επικοινωνία λίγο πριν, λίγο μετά και την ημέρα που διέπραξε το έγκλημα» η 35χρονη, ενώ τόνισε ότι ακόμα λείπουν σημαντικά στοιχεία, όπως το από πού προμηθεύτηκε η 35χρονη το καυστικό υγρό.

«Το σημαντικό είναι ότι η αστυνομία δεν έχει σταματήσει την έρευνα, παρότι είναι δεδομένο ότι έχουμε συγκεκριμένη κατηγορούμενη. Περιμένουμε να δούμε αν από τα τέσσερα άτομα που είναι στο μικροσκόπιο θα μπορέσουμε να έχουμε νέο στοιχείο για τη συγκεκριμένη υπόθεση», σημείωσε, μεταξύ άλλων, υπενθυμίζοντας ότι η δράστης παρακολουθούσε το θύμα 

Ο κύριος Λύτρας αναφέρθηκε, τέλος, στην κατάσταση υγείας της 34χρονης κοπέλας, σημειώνοντας ότι παραμένει στην ίδια κατάσταση. «Είναι στενάχωρο να περνάει ο καιρός και βελτίωση να μην υπάρχει», δήλωσε σχετικά.

Πηγή: reader.gr

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet