Θρίλερ στην Κέρκυρα: Αναζητούν τον «Δράκο του Κάβου» – Μυστήριο με την 34χρονη που βρέθηκε σε καλύβα
Κοινωνία

Θρίλερ στην Κέρκυρα: Αναζητούν τον «Δράκο του Κάβου» – Μυστήριο με την 34χρονη που βρέθηκε σε καλύβα

Πέπλο μυστηρίου καλύπτει την υπόθεση μιας 34χρονης η οποία είχε εξαφανιστεί και βρέθηκε σε μια καλύβα χθες Σάββατο 9/5 στην Κέρκυρα και για την απαγωγή της τώρα η Αστυνομία ψάχνει τον αποκαλούμενο «Δράκο του Κάβου».

Η γυναίκα, εντοπίστηκε σε  μια καλύβα, στην περιοχή Αγίου Πέτρου Λευκίμμης, από άνδρες της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κέρκυρας.

Η 34χρονη, αλβανικής καταγωγής, κατήγγειλε ότι «είχε πέσει θύμα απαγωγής και πολλαπλού βιασμού από τον δράκο της Λευκίμμης» ή «Δράκο του Κάβου».

Ο 47χρονος σήμερα άνδρας, το 2012 είχε καταδικαστεί σε 53 χρόνια κάθειρξης για έξι βιασμούς τουριστριών από τη Βρετανία, αλλά αποφυλακίστηκε τον Αύγουστο του 2019, χρησιμοποιώντας νόμο της προηγούμενης κυβέρνησης.

Η δήλωση της εξαφάνισης της 34χρονης γυναίκας έγινε την Παρασκευή το πρωί, όταν ο 32χρονος σύντροφός της, από την Αλβανία, ενημέρωσε τις αστυνομικές αρχές ότι πριν από ένα 24ωρο ξύπνησε το πρωί και δεν τη βρήκε στο σπίτι τους, ενώ όπως επεσήμανε, το προηγούμενο βράδυ είχε προηγηθεί συνάντηση του ζευγαριού με τον 47χρονο, που μετά την αποφυλάκισή του ζούσε στη Λευκίμμη, με περιοριστικούς όρους να εμφανίζεται την πρώτη ημέρα κάθε μήνα σε αστυνομικό τμήμα, καθώς και την απαγόρευση της εξόδου του από την Κέρκυρα.

Μετά τη δήλωση εξαφάνισης της νεαρής γυναίκας άνδρες της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Κέρκυρας στη Λευκίμμη εξαπέλυσαν «ανθρωποκυνηγητό» προκειμένου να εντοπίσουν την 34χρονη, αλλά και τον 47χρονο φερόμενο ως δράστη.

Η υπόθεση βρίσκεται στο στάδιο αστυνομικής διερεύνησης, ενώ ο 47χρονος αγνοείται.

Πηγή: reader.gr

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet