Κρήτη: Καταγγελία – σοκ για 13χρονη που βιάστηκε από συνομήλικό της
reader.gr
Κοινωνία

Κρήτη: Καταγγελία – σοκ για 13χρονη που βιάστηκε από συνομήλικό της

Σοκ έχει προκαλέσει η καταγγελία για βιασμό 13χρονης μαθήτριας από συνομίληκό της, την ώρα που ακόμη τέσσερις ανήλικοι παρακολουθούσαν όσα συνέβαιναν.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Cretalive, 13χρονος μαθητής από το Ηράκλειο κατηγορείται για βιασμό, βία και διακίνηση πορνογραφικού υλικού σε βάρος συνομήλικης μαθήτριας, επίσης από το Ηράκλειο, ενώ ακόμη τέσσερις ανήλικοι αντιμετωπίζουν την κατηγορία της συνέργειας, καθώς φέρονται να παρακολουθούσαν, στημένοι έξω από τον χώρο όπου συντελέστηκαν τα αδικήματα.

Χθες, Τρίτη 4 Μαΐου, απολογήθηκε ο 13χρονος στην αρμόδια ανακρίτρια Ηρακλείου, όπου και φέρεται να αρνήθηκε τα όσα περί βιασμού και βίας του αποδίδονται, δίνοντας τις δικές του εξηγήσεις. Η διερεύνηση της υπόθεσης βρίσκεται, πλέον, σε εξέλιξη, ενώ αναμένεται να κληθούν για απολογία και τα τέσσερα αγόρια που κατονομάζονται, αλλά και να εξεταστεί το περιεχόμενο των κινητών τηλεφώνων τους.

Κατέγραψε τον βιασμό στο κινητό του και την απειλούσε

Σημειώνεται ότι ο ανήλικος κατηγορείται, παράλληλα, ότι κατέγραψε το όλο σκηνικό με το κινητό του τηλέφωνο -υλικό το οποίο φέρεται να διακινήθηκε και σε άλλα κινητά ανηλίκων της παρέας. Μάλιστα, με βάση την καταγγελία, ο 13χρονος φέρεται κατά κάποιο τρόπο να απείλησε το κορίτσι ότι θα δημοσιοποιήσει το βίντεο αν δεν επαναλαμβανόταν το μεταξύ τους σκηνικό. Πηγές ενημέρωσης αναφέρουν, τέλος, ότι στενό συγγενικό πρόσωπο του κοριτσιού ανακάλυψε τι συνέβαινε, με αποτέλεσμα να ενημερωθούν οι γονείς, οι οποίοι και προσέφυγαν στις Αρχές.

Πηγή: reader.gr

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet