Οι πρώτες εκτιμήσεις της 34χρονης για την επίθεση εναντίον της
INTIME NEWS/ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
Κοινωνία

Οι πρώτες εκτιμήσεις της 34χρονης για την επίθεση εναντίον της

Στην εκτίμηση ότι η επίθεση εναντίον της δεν σχετίζεται με την προσωπική της ζωή προχώρησε η νοσηλευόμενη 34χρονη, η οποία δέχθηκε επίθεση με βιτριόλι από άγνωστη γυναίκα.

«Μπορεί το άτομο που μου επιτέθηκε να πίστευε κάτι για μένα χωρίς, όμως, να ισχύει. Εκτιμώ, ότι γνώριζε τον χώρο στον οποίο εργαζόμουν και αυτό το κατάλαβα από τον τρόπο που κινήθηκε». Αυτά τόνισε στον δικηγόρο της η 34χρονη γυναίκα που δέχθηκε επίθεση με καυστικό υγρό από άγνωστη, που φορούσε χειρουργική μάσκα, την ώρα που περίμενε το ασανσέρ στο κτήριο όπου εργάζεται, στην Καλλιθέα, το πρωί της περασμένης Τετάρτης.

Παράλληλα, η 34χρονη, που νοσηλεύεται στη Μονάδα Εγκαυμάτων του Θριάσιου Νοσοκομείου, στις έως τώρα ολιγόλεπτες, λόγω της σοβαρής κατάστασής της, συνομιλίες της με τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών και του Τμήματος Ασφαλείας Καλλιθέας, που διερευνούν την υπόθεση, έχει περιγράψει ότι δέχθηκε την επίθεση από τη μαυροφορεμένη γυναίκα, που την περίμενε στα σκαλιά δίπλα από το ασανσέρ. Διευκρίνισε, όμως, πως δεν μπορεί να θυμηθεί εάν την γνώριζε από κάπου, ειδικά, μάλιστα, από τη στιγμή που είχε καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου της.

Πηγή: ΑΜΠΕ/naftemporiki.gr

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet