Απίστευτο: Πατέρας έριξε το μωρό του από ταράτσα κατά τη διάρκεια διαδήλωσης για να διαμαρτυρηθεί
Κόσμος

Απίστευτο: Πατέρας έριξε το μωρό του από ταράτσα κατά τη διάρκεια διαδήλωσης για να διαμαρτυρηθεί

Ένα απίστευτο περιστατικό που συνέβη στη Νότια Αφρική κάνει το γύρο του κόσμου. Ένας πατέρας πέταξε από την ταράτσα την μόλις ενός έτους κορούλα του κατά τη διάρκεια εκδηλώσεων διαμαρτυρίας για την επικείμενη κατεδάφιση των παράνομων σπιτιών που βρίσκονται στον οικισμό. To χειρότερο όλων είναι ότι το πλήθος, αντί να τον αποτρέψει, τον παρότρυνε να πετάξει το αθώο παιδάκι. Το κοριτσάκι επιβίωσε ευτυχώς αφού ένας αξιωματικός της αστυνομίας την έπιασε κυριολεκτικά στον αέρα, στον παράνομο οικισμό του χωριού Joe Slovo, Kwadwesi, Νότια Αφρική.

Παρόλα αυτα ο άνδρας δεν θα εκτίσει ποινή φυλάκισης. Ο 38χρονος πατέρας αρχικά κατηγορήθηκε για απόπειρα δολοφονίας του μωρού. Τελικά όμως ήρθε σε συμφωνία και κατηγορήθηκε για τη λιγότερο σοβαρή κατηγορία κακοποίησης παιδιού. Καταδικάστηκε σε φυλάκιση ενός έτους, με πενταετή αναστολή και πρόστιμο ύψους 265 ευρώ.

Ο άνδρας απεικονίζεται σε φωτογραφίες να πιάνει το μωρό του από το πόδι και να το πετάει, ενώ γύρω του υπάρχουν πολλοί αστυνομικοί που παρακολουθούν. Η αστυνομία προσπάθησε να τον ακινητοποιήσει κι εκείνος έριξε την κόρη του στο κενό.

Ένας αστυνομικός κατάφερε να το πιάσει και το επέστρεψε στη μητέρα του, υπό την επίβλεψη των κοινωνικών υπηρεσιών.

Ο άκαρδος πατέρας ακινητοποιήθηκε από την αστυνομία, σύρθηκε στο έδαφος και συνελήφθη.

Η Sun ανέφερε ότι οι διαδηλωτές που βρίσκονταν από κάτω φώναζαν ρυθμικά «ρίξτο, ρίξτο, ρίξτο», ενώ ο άνδρας κρεμούσε το μωρό του από την οροφή.

Τα μέλη της Αστυνομικής Υπηρεσίας της Νότιας Αφρικής (SAPS) βρίσκονταν στον οικισμό για να εξασφαλίσουν την ασφάλεια της ομάδας κατεδάφισης.

Πηγή: reader.gr

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet