Ομ. Νιούμαν: Η Μελάνια δεν έβλεπε την ώρα να αφήσει τον Λευκό Οίκο και τον Ντόναλντ
Κόσμος

Ομ. Νιούμαν: Η Μελάνια δεν έβλεπε την ώρα να αφήσει τον Λευκό Οίκο και τον Ντόναλντ

Η Μελάνια Τραμπ φαίνεται να «μετρούσε τα λεπτά» μέχρι να εγκαταλείψει τον Λευκό Οίκο, ώστε να μπορέσει να χωρίσει τον σύζυγό της Ντόναλντ Τραμπ, σύμφωνα με άτομο του στενού περιβάλλοντος της πρώην «πρώτης κυρίας».

Η φιλολογία σχετικά με τον τρίτο και πιο μακροχρόνιο γάμο του Τραμπ αναζωπυρώθηκε μετά την αποχώρησή του από την Ουάσινγκτον την περασμένη εβδομάδα και στιγμάτισε τη 16η επέτειο του γάμου τους στο Μαρ-Α-Λάγκο..

Ντόναλντ και Μελάνια μοιράστηκαν πολλές αμήχανες στιγμές κατά τη διάρκεια της προεδρίας του πρώτου, η οποία πυροδότησε φήμες για «συναλλακτικό» γάμο και ότι κοιμούνται σε ξεχωριστά υπνοδωμάτια.

Την περασμένη εβδομάδα, ένας κορυφαίος δικηγόρος στη Νέα Υόρκη δήλωσε στη Mirror ότι η Μελάνια θα μπορούσε να διεκδικήσει μέχρι και 50 εκατομμύρια δολάρια, αλλά και την επιμέλεια του 14χρονου γιου του ζευγαριού Μπάρον, σε περίπτωση που ζητήσει διαζύγιο από τον μεγιστάνα των ακινήτων.

Οι μπουκ έχουν βάλει στοιχήματα για το αν το πρώην μοντέλο θα καταθέσει αίτηση διαζυγίου από τον δύο φορές διαζευγμένο σύζυγό της, του οποίου η τετραετής περίοδος ως πρόεδρος έληξε όταν ορκίστηκε ο Τζο Μπάιντεν.

Η 50χρονη Μελάνια άφησε την Ουάσινγκτον ως η λιγότερο δημοφιλής πρώτη κυρία στην ιστορία, σύμφωνα με δημοσκόπηση.

Το 2018, ο πρώην βοηθός του Τραμπ και παίκτης ριάλιτι Ομαρόζα Νιούμαν έγραψε ένα βιβλίο, ισχυριζόμενος ότι η Μελάνια ήταν πρόθυμη να χωρίσει τον πρόεδρο.

«Κατά τη γνώμη μου, η Μελάνια μετράει κάθε λεπτό μέχρι να βγει από το γραφείο και μπορεί να τον χωρίσει», ισχυρίστηκε.

Η Μελάνια συνέχισε να διατείνεται ότι η σχέση της με τον 74χρονο πρώην πρόεδρο «είναι σπουδαία», με τον κατά 24 χρόνια μεγαλύτερό της Ντόναλντ να εξηγεί ότι «ποτέ δεν μαλώνουν». Τις εβδομάδες που οδήγησαν στην έξοδο του ζεύγους από τον Λευκό Οίκο, εκείνη περιεγράφηκε ως «καθόλου λυπημένη» που έφευγε από την Ουάσινγκτον και τον Λευκό Οίκο.

Ξεχωριστά υπνοδωμάτια

Η Στέφανι Γουόλκοφ, πρώην στενή φίλη της πρώην πρώτης κυρίας και συγγραφέας του βιβλίου «Melania and Me», ισχυρίστηκε ότι οι δυο τους είχαν ξεχωριστά υπνοδωμάτια στο Λευκό Οίκο και «έναν συναλλακτικό γάμο».

«Ήταν ένα νεαρό μοντέλο, αγωνιζόταν, δεν ήταν ακόμα πετυχημένη. Γνώρισε τον Ντόναλντ, παντρεύτηκε, έκανε έναν γιο, έγινε Αμερικανίδα πολίτης και 10 χρόνια μετά, είναι η πρώτη κυρία των Ηνωμένων Πολιτειών», ανέφερε.

Πηγές μετέφεραν στο CNN ότι η Μελάνια κοιμήθηκε σε μια μεγάλη σουίτα, που συνήθως προορίζεται για τον πρόεδρο και τη σύζυγό του. «Ο Ντόναλντ κοιμήθηκε στο δικό του υπνοδωμάτιο, το οποίο ήταν προηγουμένως γραφείο», πρόσθεσε η πηγή.

Οι φίλοι του ζευγαριού δήλωσαν στη Washington Post το 2018 ότι το ζεύγος είχε ξεχωριστές καθημερινές ρουτίνες. Ο Ντόναλντ σηκωνόταν από το κρεβάτι περίπου στις 5:30 για να αρχίσει να παρακολουθεί τηλεοπτικές εκπομπές ειδήσεων και το τουίτερ. Η Μελάνια, η οποία γεννήθηκε στη Σλοβενία και είναι η τρίτη σύζυγος του πρώην προέδρου, ξυπνούσε στο δωμάτιό της λίγο αργότερα και στη συνέχεια ετοίμαζε τον Μπάρον για το σχολείο.

Η κυρία Τραμπ φαίνεται πως επαναδιαπραγματεύτηκε την προγαμιαία συμφωνία της πριν ο σύζυγός της γίνει πρόεδρος. Η ειδική στα διαζύγια δικηγόρος της Νέας Υόρκης Ζακλίν Νιούμαν δήλωσε ότι η Μελάνια θα μπορούσε να πάρει μεταξύ 20 και 50 εκατομμυρίων δολαρίων σε διατροφή, πολύ περισσότερα από ότι έλαβαν οι δύο πρώτες σύζυγοι του Τραμπ.

Ο πρώτος γάμος του με την Τσέχα αθλήτρια και μοντέλο Ιβάνα Ζελνίκοβα έληξε επίσημα το 1992, με το ζευγάρι να έχει αποκτήσει τρία παιδιά. Ένας δεύτερος γάμος με την ηθοποιό Μάρλα Μέιπλς το 1993 χάρισε στον Ντόναλντ άλλη μια κόρη που ονομάζεται Τίφανι. Το ζευγάρι χώρισε το 1997 και πήρε διαζύγιο το 1999.

Πηγή: Daily Mirror, reader.gr

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet