Τσεχία: Λιοντάρι κατασπάραξε τον ιδιοκτήτη του – Το κρατούσε σε κλουβί στην αυλή του
Κόσμος

Τσεχία: Λιοντάρι κατασπάραξε τον ιδιοκτήτη του – Το κρατούσε σε κλουβί στην αυλή του

Όλοι μπορεί να δάκρυσαν όταν είδαν εκείνο το βίντεο, στο οποίο ο άνθρωπος που έχει σώσει ένα μωρό λιοντάρι το ξανασυναντά έπειτα από χρόνια, παρά τις περί αντιθέτου παραινέσεις των ανθρώπων που το φρόντιζαν. Το λιοντάρι ώριμο πια και όχι απλά μια… μεγάλη γάτα πέφτει στην αγκαλιά του ανθρώπου που πριν χρόνια το έσωσε.

Αυτό όμως δεν είναι ο κανόνας. Ο κανόνας είναι αυτό που συνέβη στον Τσέχο Μίκαλ Πράσεκ. Πήρε στο σπίτι του στην Τσεχία δύο λιοντάρια, τα έβαλε σε κλουβί στην αυλή του και εν τέλει το ένα εξ αυτών τον κατασπάραξε.

Τοπικά ΜΜΕ μετέδωσαν ότι το αρσενικό λιοντάρι επιτέθηκε στον Πράσεκ όταν εκείνος μπήκε στο κλουβί, που είχε φτιάξει για το ζώο και στη συνέχεια η αστυνομία πυροβόλησε και σκότωσε και τα δύο λιοντάρια.

Ο Πράσεκ έφερε τα λιοντάρια από τη Σλοβακία το 2016, προκαλώντας σάλο στο χωριό του και μαγνητίζοντας την προσοχή των ΜΜΕ. Μάλιστα, είχε προσκαλέσει τους γείτονές του στον κήπο του για να δουν από κοντά τα άγρια ζώα, τα οποία κρατούσε παράνομα, αφού δεν είχε λάβει ποτέ την άδεια των Αρχών, όπως αναφέρουν τσεχικά μέσα ενημέρωσης.

Πηγή: reader.gr

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet