Πέθανε η ηθοποιός Τζέσυ Παπουτσή
Πολιτισμός

Πέθανε η ηθοποιός Τζέσυ Παπουτσή

Η ηθοποιός Τζέσυ Παπουτσή πέθανε το απόγευμα της Κυριακής, σε ηλικία 62 ετών,  βυθίζοντας στη θλίψη την οικογένειά της, τους συναδέλφους και τους θαυμαστές της.

Η αγαπημένη ηθοποιός είχε διαγνωστεί με όγκο στον εγκέφαλο, και τους δύο τελευταίους μήνες νοσηλευόταν στο νοσοκομείο «Γ. Γεννηματάς».

Γνωστή από την καριέρα της στην τηλεόραση και το θέατρο, γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Για περισσότερα από είκοσι χρόνια δούλεψε στο Εθνικό Θέατρο, ενώ τα χρόνια της στη σκηνή ξεπέρασαν τα 37.

Ήταν παντρεμένη, από τον Ιούνιο του 2008, με τον συνάδελφό της και στιχουργό Γιάννη Μάνιο, με τον οποίο γνωρίζονταν από το 1995. Ο πρώτος της γάμος ήταν  με τον, επίσης ηθοποιό, Θάνο Καληώρα και μαζί  απέκτησαν έναν γιο, 36 ετών σήμερα, τον Γιώργο.

Οι ρόλοι της στα σίριαλ και τις κινηματογραφικές παραγωγές «Safe sex», «Έρωτας με επιδότηση ΟΓΑ», «7 θανάσιμες πεθερές», «Πάτερ ημών», «Οι μικρομεσαίοι», «Οι Στάβλοι της Εριέτας Ζαΐμη», ήταν από τους πιο δημοφιλείς.

Το ταλέντο της στην κωμωδία και οι πληθωρικοί χαρακτήρες που υποδυόταν την έκαναν αγαπητή στο κοινό και μία από τις πρώτες επιλογές για guest σε πολλά σίριαλ. Την πρώτη φορά που μίλησε για το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε είχε πει: «Είχα ένα μηνιγγίωμα στο κεφάλι, έξι εκατοστά. Έπιασα ένα εξόγκωμα στο κεφάλι μου και λέω “θα είναι από περούκα”… Πήγα έκανα εξετάσεις και μου λέει ο γιατρός: “Aποκλείεται να είναι δικές σου!”, γιατί δεν είχα κανένα σύμπτωμα. Ο γιατρός μου, μου είπε να πάω στο Νιούκαστλ στην Αγγλία».

Η Τζέσυ Παπουτσή εξήγησε τότε γιατί δεν έμαθε κανείς για το πρόβλημά της: «Δεν μαθεύτηκε, γιατί δεν ήθελα εγώ. Συνέβη πριν δύο – τρία χρόνια. Τώρα το λέω γιατί η πρόληψη είναι η καλύτερη ιατρική. Πήγα έξω και δεν το ήξερε κανείς, μόνο η μάνα μου και η οικογένειά μου. Δεν ήθελα ο κόσμος να αναστατωθεί. Για δεκατέσσερις ημέρες έκανα τις εγχειρήσεις και γύρισα. Όπως πήγα, έτσι ήρθα».

Πηγή: reader.gr

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet