Συναυλία μνήμης για τα 42 χρόνια από την τουρκική εισβολή
Πολιτισμός

Συναυλία μνήμης για τα 42 χρόνια από την τουρκική εισβολή

Με αφορμή τα 42 χρόνια από την τουρκική εισβολή στην Κύπρο το 1974, την Κυριακή 24 Ιουλίου 2016, στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης, θα πραγματοποιηθεί η μεγάλη συναυλία μνήμης με τίτλο «Φεύγουν μήνες, πάνε χρόνια»… και τη συμμετοχή σημαντικών ερμηνευτών.

Η είσοδος στην εκδήλωση θα είναι ελεύθερη, ενώ θα ακουστούν τραγούδια των Μίκη Θεοδωράκη, Μάριου Τόκα, Δημήτρη Λάγιου, Μάνου Χατζηδάκι, Σταύρου Ξαρχάκου, Βάσου Αργυρίδη, Μιχάλη Χριστοδουλίδη, Διονύση Σαββόπουλου, Μίμη Πλέσσα, Γιώργου Ανδρέου.

Οι καλλιτέχνες που θα τραγουδήσουν είναι οι: Βασίλης Λέκκας, Κώστας Χατζηχριστοδούλου, Δώρος Δημοσθένους και Ηρώ Σαΐα. Συμμετέχουν ακόμα οι Μιχάλης Βιολάρης, Υακίνθη Λάγιου και το Νεανικό Χορωδιακό Σύνολο «Έμπνευσις», υπό τη διεύθυνση της Έλενας Καντάρη. Απαγγελία: Μαρίνα Αργυρίδου. Καλλιτεχνική διεύθυνση: Βάσος Αργυρίδης.

Χαιρετισμό θα απευθύνει ο Πρέσβης της Κυπριακής Δημοκρατίας, Κυριάκος Κενεβέζος.

Τη συναυλία συδιοργανώνει η Πρεσβεία της Κυπριακής Δημοκρατίας, η Ομοσπονδία Κυπριακών Οργανώσεων Ελλάδας (ΟΚΟΕ), η Ένωση Κυπρίων Ελλάδας (ΕΚΕ), τα Κυπριακά Παροικιακά Σωματεία της Αττικής και το Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης.

Η εκδήλωση θα ξεκινήσει στις 9 το βράδυ.
Απαραίτητη η κράτηση θέσεων.

Πληροφορίες στο τηλέφωνο 210 3418579, Δευτέρα -Παρασκευή 11:00-14:00.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet