Ανταπόκριση του «Ε» στον «Επικοινωνία 94FM» – Παρασκευή 12 Μαρτίου 2021
Επικοινωνία 94FM

Ανταπόκριση του «Ε» στον «Επικοινωνία 94FM» – Παρασκευή 12 Μαρτίου 2021

Με ένα «βαρύ» τριήμερο μπροστά, στο οποίο θα προσπαθήσουμε να… προσομοιώσουμε διαδικτυακώς τις άλλοτε ανοιχτές και πρόσχαρες καρναβαλικές εκδηλώσεις, η ανταπόκριση του ΕΝΥΠΟΓΡΑΦΑ από τον Βόρειο Τομέα Αθηνών για το δημοτικό ραδιόφωνο ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ 94FM και την εκπομπή «Δημοτικές Διαπλοκές» δεν θα μπορούσε να ξεφύγει από την καταθλιπτική επικαιρότητα που διαμορφώνουν η πανδημία του κορωνοϊού, αλλά και τα τελευταία θλιβερά γεγονότα αστυνομικής -και όχι μόνο- βίας.

Από την υπόλοιπη ειδησεογραφία ξεχωρίσαμε στους σχολιασμούς μας:

  • Την έκκληση του δημάρχου (γιατρού-πνευμονολόγου) Αγίας Παρασκευής, Βασίλη Ζορμπά, προς τους πολίτες ώστε να περιορίσουν τις άσκοπες μετακινήσεις.
  • Τη νέα παρότρυνση του Δήμου Κηφισιάς για τη μη εναπόθεση κλαδεμάτων στους δρόμους, καθώς δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμη η επιχείρηση καθαρισμού της πόλης από το πέρασμα της «Μήδειας».
  • Η επίσκεψη στον ΣΜΑ Μελισσίων της επικεφαλής της παράταξης Κηφισιάς Κοινωνία Παρούσα, Αγγ. Παπάζογλου, με τον επικεφαλής της παράταξης Πεντέλης Νέοι Άνθρωποι-Νέα Αρχή, Αντ. Φειδοπιάστη, αλλά και την προσπάθεια της δημοτικής αρχής να «αλλάξει την ατζέντα», παρουσιάζοντας το δικό της έργο.

Ακούστε τον σχολιασμό του υπεύθυνου του ιστοτόπου ΕΝΥΠΟΓΡΑΦΑ, Θάνου Σταθόπουλου, στον «Επικοινωνία 94FM»

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet