Καταγγελία για δεύτερη υπόθεση bullying στο σχολείο της 7χρονης στα Βόρεια Προάστια – Μητέρα αγοριού καταθέτει στη ΓΑΔΑ
Κοινωνία

Καταγγελία για δεύτερη υπόθεση bullying στο σχολείο της 7χρονης στα Βόρεια Προάστια – Μητέρα αγοριού καταθέτει στη ΓΑΔΑ

Νέα καταγγελία για περιστατικό bullying στο σχολείο της 7χρονης, στα Βόρεια Προάστια, που καταγγέλλει ότι μαθητές την έδεσαν και τη φίμωσαν στις τουαλέτες. Την ώρα που η υπόθεση της 7χρονης διερευνάται, η μητέρα ενός άλλου παιδιού έχει μεταβεί στη ΓΑΔΑ, σύμφωνα με πληροφορίες από το ethnos.gr

Ειδικότερα, η μητέρα του αγοριού, όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα του ethnos.gr, καταγγέλλει ότι ο γιος της δέχθηκε επίθεση χθες, Πέμπτη 25 Μαΐου. Σήμερα (26/5) έχει μεταβεί στη ΓΑΔΑ όπου εξετάζεται από τους αστυνομικούς. Προς το παρόν, δεν έχουν γίνει γνωστά περισσότερα στοιχεία για τη συγκεκριμένη καταγγελία.

Την καταγγελία της μητέρας, επιβεβαιώνει στο ethnos.gr και ο πατέρας της 7χρονης -η οποία έχει καταγγείλει πως αγόρια από το σχολείο της την έδεσαν με σχοινί και τη φίμωσαν.

Τι κατέθεσε η 7χρονη – Γιατί η υπόθεση ερευνάται με επιφυλακτικότητα

Το κοριτσάκι, σύμφωνα με όσα λένε αστυνομικές πηγές στο ethnos.gr, κατέθεσε στις Αρχές ότι δύο αγόρια από το σχολείο της την έδεσαν με σχοινί μέσα στην τουαλέτα και στη συνέχεια τη βρήκαν, σε άλλον χώρο του σχολείου και όχι στην τουαλέτα, δύο φίλες της οι οποίες την έλυσαν.

Αδιευκρίνιστο, όμως, παραμένει το πώς θα μπορούσε το παιδί από την τουαλέτα να βρεθεί σε άλλο σημείο του δημοτικού σχολείου. Επίσης, οι αστυνομικές δυνάμεις που μετέβησαν στο σημείο για έρευνες δεν εντόπισαν το σχοινί με το οποίο καταγγέλλεται πως μαθητές έδεσαν την 7χρονη.

Ο πατέρας της 7χρονης λέει στο ethnos.gr ότι την υπόθεση πια έχουν αναλάβει δικηγόροι και αρνήθηκε να προχωρήσει σε περαιτέρω σχόλια. Ωστόσο, υπενθυμίζεται ότι σε δηλώσεις του στην τηλεόραση, έχει περιγράψει τον εφιάλτη που καταγγέλλεται ότι έζησε η μικρή. Σύμφωνα με τον ίδιο, που μίλησε την Πέμπτη στο Star, το παιδί είπε στη μητέρα του «ότι ήταν δεμένο στα χέρια και με ταινία στο στόμα. Δεν ξέρω ποια παιδιά, παιδιά μεγαλύτερων τάξεων. Εκφοβισμός, bullying αλλά σε υπερθετικό βαθμό» περιέγραψε ο πατέρας του κοριτσιού.

«Έχει σημάδι από την ταινία στο πρόσωπο. Την έλυσαν φίλες της. Ήταν σε κατάσταση σοκ» ισχυρίστηκε επίσης.

Οι Αρχές εξετάζουν την υπόθεση με επιφυλακτικότητα και περισσότερο «φως» θα ρίξουν οι καταθέσεις ατόμων από το σχολικό και το οικογενειακό περιβάλλον της μικρής.

Πηγή: ethnos.gr

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet