Ο Γ. Πατούλης στην εκδήλωση κοπής πίτας της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Στρατιωτικών
Περιφέρεια Αττικής

Ο Γ. Πατούλης στην εκδήλωση κοπής πίτας της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Στρατιωτικών

Στην εκδήλωση για την κοπή της πίτας για το 2019 της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Στρατιωτικών στη Λέσχη Αξιωματικών Ενόπλων Δυνάμεων παραβρέθηκε ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ και υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης.

Στο πλευρό των αποστράτων ο υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης δήλωσε προσωπικό ενδιαφέρον για τις δραστηριότητες, την προσφορά και τις διεκδικήσεις τους.

Στον χαιρετισμό που απηύθυνε προς όλα τα μέλη της Ομοσπονδίας και τους πρωτοβάθμιους φορείς των Αποστράτων Αξιωματικών Ενόπλων Δυνάμεων ο κ. Πατούλης ανέδειξε την αξία των αξιωματικών και των τριών Κλάδων, «τόσο των εν ενεργεία, στο θέμα της διασφάλισης της εθνικής κυριαρχίας και της προάσπισης της Ασφάλειας της χώρας, όσο και την καθοριστικής σημασίας συνδρομή του Στρατού στην αντιμετώπιση Καταστάσεων Εκτάκτου Ανάγκης και Καταστροφών».

Ο υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής εξήρε και τη δραστηριότητα των αποστράτων, που «συνεχίζουν να προσφέρουν από όποια θέση στην κοινωνία, την ώρα που η οργανωτική στρατιωτική τους εκπαίδευση και η υψηλή αίσθηση καθήκοντος, τους καθιστά πολύτιμους στο κοινωνικό έργο, και ειδικά στα δύσκολα χρόνια της οικονομικής κρίσης».

Ο κ. Πατούλης τόνισε, απευθυνόμενος στους προέδρους και εκπροσώπους των 30 πρωτοβάθμιων φορέων της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Στρατού, ότι παρακολουθεί με ενδιαφέρον τις δραστηριότητες και διεκδικήσεις των Αποστράτων και ότι θα συνεχίσει να βρίσκεται στο πλευρό της Στρατιωτικής οικογένειας και να συνδράμει στις προσπάθειές τους από κάθε θεσμικό του ρόλο.

Την κοπή της πίτας για το έτος 2019 ευλόγησε ο εκπρόσωπος του μακαριωτάτου αρχιεπισκόπου κ.κ. Ιερωνύμου, πανοσιολογιότατος πατήρ Γαβριήλ Χριστόπουλος, παρουσία, μεταξύ άλλων, του αντιπροέδρου της Νέας Δημοκρατίας Άδωνι Γεωργιάδη, του προέδρου του Μετοχικού Ταμείου Στρατού, Χρήστου Κουτσογιαννόπουλου, του προέδρου του Συνδέσμου Αποφοίτων της Σχολής Εθνικής Άμυνας, αντιστράτηγου ε.α. Σπυρίδωνος  Μπελεγράτη, του προέδρου του Συνδέσμου Αποφοίτων Αξιωματικών της τάξεως ΣΣΕ 1952, υποστρατήγου ε.α. Βασιλείου Ανδρουλιδάκη και άλλων προσκεκλημένων, αλλά και των προέδρων των 30 φορέων-μελών της Ομοσπονδίας.

Στην εκδήλωση ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Στρατιωτικών, ταξίαρχος ε.α., Βασίλης Νικολόπουλος, παρουσίασε δραστηριότητες της Ομοσπονδίας και τα τελευταία δεδομένα σε σχέση με τις διεκδικήσεις των Αποστράτων ως προς τα αναδρομικά, την εισφορά αλληλεγγύης συνταξιούχων και την θεσμική πορεία των διεκδικήσεων.

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με τη διεξαγωγή συζήτησης για τα νομικά ζητήματα που αφορούν στις διεκδικήσεις και τα αιτήματα των Αποστράτων, κατά την οποία απάντησε στα ερωτήματα των εκπροσώπων των συνδέσμων αποστράτων ο δικηγόρος Γιώργος Κωνσταντόπουλος, υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος Αττικής στον Κεντρικό Τομέα με τον συνδυασμό Νέα Αρχή για την Αττική του Γιώργου Πατούλη.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet