Ο Γ. Πατούλης στην κοπή πίτας της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων & φορέων σε Ηλιούπολη και Καλλιθέα
Περιφέρεια Αττικής

Ο Γ. Πατούλης στην κοπή πίτας της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων & φορέων σε Ηλιούπολη και Καλλιθέα

Ο υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης παραβρέθηκε στην εκδήλωση κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας που διοργάνωσε η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Αθηνών, η οποία αποτελεί από τις ιστορικότερες Ενώσεις της χώρας, με πλήθος διακρίσεων.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης πραγματοποιήθηκε η απονομή βραβείων σε ποδοσφαιρικά σωματεία.

Ο κ. Πατούλης ευχήθηκε καλή και δημιουργική χρονιά και συνεχάρη τη διοίκηση της Ένωσης για την άρτια διοργάνωση της εκδήλωσης, επισημαίνοντας τη σημαντική προσφορά της στον αθλητισμό.

Σε δηλώσεις του τόνισε:

«Σωματεία όπως η Ένωση που μας φιλοξενεί σήμερα αποτελούν πρότυπο λειτουργίας και διαχρονικής στήριξης του αθλητισμού. Στη δύσκολη οικονομική και κοινωνική συγκυρία που διανύει η χώρα μας, η επένδυση στα αγαθά του αθλητισμού και στις αξίες του ευ αγωνίζεσθαι είναι μονόδρομος. Θα επενδύσουμε προς σ΄αυτή την κατεύθυνση. Προτεραιότητά μας είναι να γίνει η Αττική το εφαλτήριο για να διαδοθούν οι αξίες του αθλητισμού, μέσα από προγράμματα και υποδομές που θα παρέχουν ένα σύγχρονο περιβάλλον στα παιδιά μας που θέλουν να μυηθούν στις αξίες του αθλητισμού και να ασκήσουν νου και σώμα».

Ακολούθως ο υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής παραβρέθηκε στις εκδηλώσεις κοπής πίτας που διοργάνωσαν τοπικοί φορείς στην Ηλιούπολη και την Καλλιθέα.

Χαιρετίζοντας τις  εκδηλώσεις ο κ. Πατούλης αναφέρθηκε στη σημασία της αναπτυξιακής τόνωσης των τοπικών κοινωνιών και υπογράμμισε:

«Προτεραιότητά μας είναι μέσα από ένα συγκροτημένο, ρεαλιστικό σχέδιο, να ξαναγίνει η μεγαλύτερη Περιφέρεια της χώρας που είναι η Αττική, μοχλός ανάπτυξης και δημιουργίας με ενίσχυση των υποδομών, δημιουργία νέων θέσεων εργασίας και δρομολόγηση προγραμμάτων που θα της δώσουν το σύγχρονο πρόσωπο που της αξίζει. Δεσμευόμαστε ότι η Αττική θα πρωταγωνιστήσει στην επανεκκίνηση της χώρας. Με τους πολίτες στο πλευρό μας θα τα καταφέρουμε».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet