Μαρούσι: Πρόγραμμα Εξάσκησης Κινητικών Δεξιοτήτων OLYMPICS ΜΑΤP -ΜΟΤΟR ACTIVITIES TRAINING PROGRAM στο ΟΑΚΑ
Αθλητισμός

Μαρούσι: Πρόγραμμα Εξάσκησης Κινητικών Δεξιοτήτων OLYMPICS ΜΑΤP -ΜΟΤΟR ACTIVITIES TRAINING PROGRAM στο ΟΑΚΑ

Πάνω από 200 αθλητές των Special Olympics Hellas, προπονητές, συνοδοί, εθελοντές και μαθητές έλαβαν μέρος στο πρόγραμμα Εξάσκησης Κινητικών Δεξιοτήτων OLYMPICS ΜΑΤP -ΜΟΤΟR ACTIVITIES TRAINING PROGRAM, το οποίο πραγματοποιήθηκε το πρωί της Τετάρτης 29 Μαρτίου στον υπαίθριο χώρο της αγοράς στο ΟΑΚΑ, στο Μαρούσι.

Στην έναρξη των εκδηλώσεων παραβρέθηκε ο περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης, ο οποίος συνεχάρη τους αθλητές και τους διοργανωτές για την εκδήλωση, ενώ αναφέρθηκε στις πρωτοβουλίες τις δράσεις και τα προγράμματα που υλοποιούνται από την Περιφέρεια Αττικής που στόχο τους έχουν να στηρίξουν του Αθλητές με Αναπηρία και συνολικά το παραολυμπιακό αθλητικό κίνημα.

Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη χρηματοδότηση του Παραολυμπιακού Αθλητικού Κέντρου Ραφήνας – Πικερμίου, στην προμήθεια 9 ειδικά διαμορφωμένων οχημάτων για τις ανάγκες των αθλητών ομαδικών αθλημάτων ΑμεΑ, στην εξασφάλιση ειδικών αμαξιδίων, στη δημιουργία θεματικού Πάρκου ΑμεΑ στο Ελληνικό, στη στήριξη αθλητικών και πολιτιστικών δραστηριοτήτων, στη χρηματοδότηση δομών κ.ά.  

«Με συγκεκριμένα χρηματοδοτικά εργαλεία και τη δημιουργία υποδομών στηρίζουμε τους αθλητές των Special Olympics και συνολικά το παραολυμπιακό αθλητικό κίνημα» είπε, μεταξύ άλλων, ο περιφερειάρχης.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet