Β. Κόκκαλης: Τους συκοφάντες μου θα τους πάω ως το τέλος
Φωτογραφία: Intime.gr
Κοινωνία

Β. Κόκκαλης: Τους συκοφάντες μου θα τους πάω ως το τέλος

Ότι «η δημόσια τοποθέτηση για το στημένο δημοσίευμα εφημερίδας της δημοσιογράφου Αλεξάνδρας Ντούσκα, αποδεικνύει ότι υπάρχει οργανωμένο σχέδιο για τη συκοφάντηση της σημερινής διοίκησης της Περιφέρειας Αττικής» επισημαίνει ο αντιπεριφερειάρχης Πολιτικής Προστασίας και Περιβάλλοντος Βασίλης Κόκκαλης.

Ειδικότερα, στην ανακοίνωσή του με τίτλο «Τους συκοφάντες μου θα τους πάω ως το τέλος» ο κ. Κόκκαλης αναφέρει:

«Λίγες, μόνο, ώρες μετά τη ρητή δήλωσή μου, και -πάντως- πολύ χρόνο μετά την έκδοση και κυκλοφορία του εβδομαδιαίου αυτού εντύπου και της σχετικής ανάρτησης στο διαδίκτυο, η εκ των μηνυθέντων δημοσιογράφος και αναφερόμενη ως συντάκτρια του ψευδέστατου, χυδαίου και βαναύσως συκοφαντικού δημοσιεύματος, ανάρτησε σε λογαριασμό της, στο facebook, την ακόλουθη “καταγγελία της”:

“Τελικά όσα χρόνια κι αν είσαι σε μια δουλειά πάντα θα υπάρχει κάτι που δεν έχεις ζήσει. Για εμένα σήμερα μετά από πολλά χρόνια ήρθε η ώρα να δω την πολύ άσχημη όψη αυτού του νομίσματος, καθώς πληροφορήθηκα ότι κυκλοφορεί ένα άρθρο που δήθεν έχει συνταχθεί και υπογραφεί από εμένα το οποίο αναφέρει αντιπεριφερειάρχη της Αττικής ως εμπλεκόμενο στην πολύ ευαίσθητη υπόθεση του φερόμενου παιδεραστή του Κολωνού.

Δηλώνω κατηγορηματικά και σε κάθε τόνο ότι ουδεμία σχέση έχω με οποιοδήποτε τέτοιο άρθρο και ότι το όνομά μου έχει χρησιμοποιηθεί για λόγους άγνωστους σε εμένα και για σκοπούς προφανώς άσχετους με το δημοσιογραφικό λειτούργημα.

Από μέρους μου έχω ήδη δώσει εντολή στον πληρεξούσιο δικηγόρο μου ώστε να γίνουν οι απαραίτητες νομικές ενέργειες για την ταυτοποίηση και τον καταλογισμό ευθυνών στους υπαίτιους”.

Καθίσταται φανερό ότι, όταν η ίδια η αναφερόμενη ως συντάκτρια του επαίσχυντου αυτού δημοσιεύματος, καταγγέλλει ότι χρησιμοποιήθηκε το όνομά της, για να στηριχθεί ένα ψευδέστατο, ανυπόστατο και συκοφαντικό δημοσίευμα σε βάρος μου, αιρετού αντιπεριφερειάρχη Αττικής και, κυρίως, πατέρα και οικογενειάρχη, δηλώνω και επίσης ρητά, ότι θα εξαντλήσω κάθε δυνατότητα που παρέχει ο νόμος σε βάρος των συκοφαντών μου και κάθε άλλου υπαιτίου.

Ο εκδότης του εβδομαδιαίου αυτού εντύπου και του site και κάθε άλλος υπαίτιος, θα λογοδοτήσουν στη Δικαιοσύνη, οφείλουν όμως και αμέσως, να μου γνωρίσουν, ποιος ή ποιοι και για ποιο λόγο, συμμετείχαν στην παράνομη και κατάπτυστη αυτή ενέργεια σε βάρος μου».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet