Γ. Πατούλης: H Περιφέρεια Αττικής να αποτελέσει ένα ισχυρό «BrandName» στον τουρισμό
Κοινωνία

Γ. Πατούλης: H Περιφέρεια Αττικής να αποτελέσει ένα ισχυρό «BrandName» στον τουρισμό

Δυναμική τονίζει η περιφερειακή αρχή ότι ήταν η παρουσία της Περιφέρειας Αττικής στη Διεθνή Τουριστική Έκθεση «ΤΑΞΙΔΙ 2022» που πραγματοποιήθηκε από την Παρασκευή 29 Απριλίου έως και την Κυριακή 1η Μαΐου 2022 στον Κρατικό Εκθεσιακό Χώρο στη Λευκωσία της Κύπρου, με τήρηση όλων των υγειονομικών μέτρων ασφάλειας για την αποφυγή της διασποράς της πανδημίας του COVID-19.

Η Περιφέρεια συμμετείχε στην εν λόγω τουριστική έκθεση, ως συνεκθέτης του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού (ΕΟΤ), στο εθνικό περίπτερο (HALLAA’ No 112), σε συνέχεια σχετικής πρόσκλησης συμμετοχής.

Σύμφωνα με την περιφερειακή αρχή, κατά τη διάρκεια της έκθεσης πραγματοποιήθηκε στοχευμένη τουριστική προβολή της Αττικής σε επαγγελματίες του τουρισμού και το κοινό της έκθεσης, ως ένα σύνολο συγκλονιστικών προορισμών για ασφαλείς και αξέχαστες ταξιδιωτικές εμπειρίες, καθ’ όλη την διάρκεια του έτους και προβλήθηκαν τα κυριότερα ώριμα τουριστικά προϊόντα και τα ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα των επιμέρους προορισμών της Αττικής.

Ο περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης δηλώνει σχετικά: «Φιλοδοξία μας είναι η Περιφέρεια Αττικής να αποτελέσει ένα ισχυρό “BrandName” στον τομέα του τουρισμού, συνώνυμο της φιλοξενίας και της ευεξίας. Χτίζουμε μία νέα ισχυρή Αττική με οργανωμένο σχέδιο και εστιάζουμε στην ανάπτυξη των νέων μορφών τουρισμού, μετατρέποντας την περιφέρεια Αττικής σε περιφέρεια υγείας και ευεξίας, γεγονός που θα αποτυπωθεί σε σημαντική αύξηση των εσόδων και της απασχόλησης παράλληλα. Θέλω να συγχαρώ τους διοργανωτές της έκθεσης, τα στελέχη της διεύθυνσης τουρισμού της Περιφέρειας, καθώς και όλους όσοι συνέβαλλαν για την άρτια παρουσία της Περιφέρειας Αττικής σε αυτή τη σημαντική έκθεση».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet