Δύναμη Ζωής: Η διοίκηση της δεξιάς στην Περιφέρεια Αττικής παραπέμπει στις καλένδες το δημόσιο Οικολογικό Πάρκο στον Φαληρικό Όρμο
Κοινωνία

Δύναμη Ζωής: Η διοίκηση της δεξιάς στην Περιφέρεια Αττικής παραπέμπει στις καλένδες το δημόσιο Οικολογικό Πάρκο στον Φαληρικό Όρμο

Ότι «με απόφαση της διοίκησης Πατούλη αποσύρθηκε από την ημερήσια διάταξη, κατά τη χθεσινή (10/11) συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου, το προγραμματισμένο για συζήτηση θέμα της ένταξης του έργου του Φαληρικού Όρμου στο ΕΣΠΑ» τονίζει η περιφερειακή παράταξη Δύναμη Ζωής.

Μεταξύ άλλων στην ανακοίνωσή της με τίτλο «Η διοίκηση της δεξιάς στην Περιφέρεια Αττικής παραπέμπει στις καλένδες το δημόσιο Οικολογικό Πάρκο στον Φαληρικό Όρμο» η Δύναμη Ζωής αναφέρει:

«Για μία ακόμη φορά η διοίκηση Πατούλη κωλυσιεργεί, όπως συστηματικά κάνει επί 3 και πλέον χρόνια – από τότε που ανέλαβε τη διοίκηση της Περιφέρειας Αττικής. Κι ενώ υποτίθεται ότι κάνουν ενέργειες για την χρηματοδότηση του έργου, αυτό που αποκαλύπτεται είναι ότι προβλέπουν μια εντελώς ανεπαρκή χρηματοδότηση και για το “θεαθήναι”. Μιλάμε δηλαδή για μόλις 50 εκατομμύρια ευρώ, όταν η Α’ φάση του έργου που βαίνει σε ολοκλήρωση (αντιπλημμυρικά και συγκοινωνιακά έργα) είναι 110 εκατομμύρια ευρώ και η Β’ Φάση του έργου είναι 255 εκατομμύρια ευρώ. Στο δε ΕΣΠΑ 2021- 2027 το έργο αναφέρεται με δαπάνη μόλις 131 εκατ. ευρώ.

Αποδεικνύεται έτσι, πέραν κάθε αμφιβολίας, ότι η διοίκηση Πατούλη και η Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας “μισούν” αυτό το έργο.

Με αποτέλεσμα ό,τι κάνουν γι’ αυτό, να είναι προσχηματικό και για φτηνή επικοινωνιακή χρήση, για να ρίξουν στάχτη στα μάτια των κατοίκων όλων των γύρω Δήμων, που περιμένουν και απαιτούν την κατασκευή του Δημόσιου Οικολογικού Πάρκου».

Διαβάστε την αναλυτική ανακοίνωση της περιφερειακής παράταξης για το Οικολογικό Πάρκο

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet