Δύναμη Ζωής: Ο Γ. Πατούλης να δώσει εξηγήσεις για ενδεχόμενες οικονομικές σχέσεις της Περιφέρειας με τον φερόμενο παιδοβιαστή
Κοινωνία

Δύναμη Ζωής: Ο Γ. Πατούλης να δώσει εξηγήσεις για ενδεχόμενες οικονομικές σχέσεις της Περιφέρειας με τον φερόμενο παιδοβιαστή

«Να δώσει άμεσα καθαρές εξηγήσεις στο Περιφερειακό Συμβούλιο για τυχόν ενδεχόμενες οικονομικές σχέσεις της Περιφέρειας Αττικής με τον 52χρονο φερόμενο παιδοβιαστή» καλεί τον περιφερειάρχη Γ. Πατούλη η Δύναμη Ζωής.

Συγκεκριμένα, η Δύναμη Ζωής «καλεί τον κ. Πατούλη να απαντήσει για το αν ο φερόμενος δράστης, ως προμηθευτής διαφόρων ειδών καθαριότητας του Ελληνικού Δημοσίου, είχε και έχει οικονομικές σχέσεις με την Περιφέρεια Αττικής. Αν ο φερόμενος δράστης είχε, έχει λάβει, ως επιχειρηματίας, οποιοδήποτε χρηματικό ποσό – επιδότηση από το ΕΣΠΑ (ΠΕΠ Αττικής)»

Η παράταξη στην ερώτησή της αναφέρει ότι «οι πολίτες έχουν δικαίωμα να γνωρίζουν και είναι υποχρέωση της διοίκησης να δώσει καθαρές εξηγήσεις για ένα απεχθές θέμα που έχει αναστατώσει την κοινωνία.

Αντ’ αυτών, ως τώρα ούτε έκφραση αποτροπιασμού, ούτε επίσημη, ρητή και κατηγορηματική καταδίκη έχουν διατυπωθεί, όπως θα ανέμενε κανείς, εκ μέρους του κ. Πατούλη, περιφερειάρχη Αττικής, αντιπροέδρου της ΕΝΠΕ, αντιπροέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Περιφερειών, προέδρου του ΙΣΑ, ούτε αντίδραση στις φωτογραφίες και τα βίντεο όπου εικονίζεται με τον φερόμενο δράστη».

Τέλος, η Δύναμη Ζωής σημειώνει ότι «αφού παρατηρεί, με αφορμή τις φωτογραφίες του φερόμενου δράστη με τον Περιφερειάρχη και αντιπεριφερειάρχες που έχουν δει το φως της δημοσιότητας, ότι “τέτοιου είδους φωτογραφίες δεν συνιστούν απόδειξη ενοχής του οιουδήποτε”», σημειώνει ότι «σήμερα, τέσσερα 24ωρα μετά από τις αποκαλύψεις, οι πολίτες συνεχίζουν κατακλύζονται από φωτογραφίες και βίντεο στα ΜΜΕ και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, χωρίς να υπάρχει κάποια επίσημη αντίδραση από τη διοίκηση της Περιφέρειας».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet