Δύναμη Ζωής: Προϋπολογισμός διάλυσης και χρεοκοπίας ο τελευταίος της διοίκησης Πατούλη
Κοινωνία

Δύναμη Ζωής: Προϋπολογισμός διάλυσης και χρεοκοπίας ο τελευταίος της διοίκησης Πατούλη

«Προϋπολογισμό διάλυσης και χρεοκοπίας» χαρακτηρίζει η παράταξη Δύναμη Ζωής τον προϋπολογισμό που ψηφίστηκε χθες (21/12) στο Περιφερειακό Συμβούλιο Αττικής.

Μεταξύ άλλων η περιφερειακή παράταξη αναφέρει:

«Τον τελευταίο προϋπολογισμό της θητείας της ψήφισε χθες η δεξιά ειοίκηση της Περιφέρειας. Έναν προϋπολογισμό που, όπως τόνισε σύσσωμη η δημοκρατική αντιπολίτευση, σφραγίζει τη διάλυση και τη χρεοκοπία της Περιφέρειας, συνέπεια των πολιτικών της διοίκησης Πατούλη.

Η Δύναμη Ζωής, και φέτος, κατέθεσε πλήρως τεκμηριωμένο αξιόπιστο εναλλακτικό προϋπολογισμό για το έτος 2023: “Μια πλήρης πρόταση για νέα Περιφέρεια Αττικής που το φθινόπωρο, με δημοκρατική, προοδευτική διοίκηση, θα γίνει παράγοντας ευημερίας, δημοκρατίας, ανθρωπίνων δικαιωμάτων και κράτους δικαίου”, υπογράμμισε η επικεφαλής Ρένα Δούρου.

Το πλήρες κείμενο του εναλλακτικού προϋπολογισμού με τις συγκεκριμένες προτάσεις της Δύναμης Ζωής.

Η Ρ. Δούρου παρατήρησε ότι αυτός “ο προϋπολογισμός αποτυπώνει την διάλυση και την αποσύνθεση στην οποία έχει φέρει την Περιφέρεια η δεξιά Διοίκηση. Μία διοίκηση που αντί για “νέα αρχή” όπως ισχυριζόταν ότι θα κάνει, σύντομα αποδείχθηκε αυτό που πραγματικά ήταν: η αρχή του τέλους όσων με κόπο, μέσα στις εξαιρετικά δύσκολες μνημονιακές συνθήκες, είχε κτίσει η διοίκηση της Δύναμης Ζωής στην Περιφέρεια Αττικής. Η αρχή του τέλους των έργων υποδομής, των κοινωνικών έργων και προγραμμάτων στήριξης των τοπικών κοινωνιών”. “Ως Δύναμη Ζωής, από την πρώτη στιγμή καταγγείλαμε τις αντιδημοκρατικές πρακτικές της διοίκησης Πατούλη, τη χρήση των ακροδεξιών δεκανικιών για την πλειοψηφία της και τις αποφάσεις που τελικά οδήγησαν στη σημερινή διάλυση και χρεοκοπία της Περιφέρειας”».

Διαβάστε την αναλυτική ανακοίνωση της περιφερειακής παράταξης Δύναμη Ζωής

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet