Παρουσιάστηκαν οι δράσεις του Κέντρου Διαχείρισης Κυκλοφορίας της Περιφέρειας Αττικής
Κοινωνία

Παρουσιάστηκαν οι δράσεις του Κέντρου Διαχείρισης Κυκλοφορίας της Περιφέρειας Αττικής

Οι δράσεις και οι παρεμβάσεις του Κέντρου Διαχείρισης της Κυκλοφορίας, με σκοπό την καλύτερη προάσπιση της οδικής ασφάλειας και τη βελτίωση της λειτουργικότητας του οδικού δικτύου αρμοδιότητας της Περιφέρειας Αττικής, παρουσιάστηκαν σήμερα 17/12 σε ειδική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε με αφορμή τη συμπλήρωση των δύο ετών λειτουργίας του νέου σύγχρονου Κέντρου Διαχείρισης Κυκλοφορίας της Περιφέρειας Αττικής.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης παρουσιάστηκαν σημαντικά συμπεράσματα που αφορούν τόσο στη διετή λειτουργία του Κέντρου Διαχείρισης, όσο και στοιχεία που σχετίζονται με τη λειτουργία του δακτυλίου.

Ως ένα ιδιαίτερα χρήσιμο εργαλείο για την ενίσχυση της οδικής ασφάλειας και τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των πολιτών χαρακτήρισε ο περιφερειάρχης Αττικής, Γιώργος Πατούλης, το Κέντρο Διαχείρισης Κυκλοφορίας, υπογραμμίζοντας τον καθοριστικό ρόλο που έπαιξε με την παρακολούθηση και την επέμβασή του στις ραγδαίες μεταβολές της κυκλοφορίας που εναλλάσσονταν μεταξύ της περιόδου των lockdown μέχρι την επαναφορά της κυκλοφορίας.

Όπως, μάλιστα, ανέφερε με αφορμή τα σημαντικά στοιχεία που έχουν συγκεντρωθεί και συλλεχθεί σχετικά με τα κυκλοφοριακά δεδομένα σε κεντρικές οδικές αρτηρίες αιχμής θα πραγματοποιηθεί το προσεχές διάστημα, μετά από σχετική πρόσκληση, συνάντηση με τον αρμόδιο υπουργό Μεταφορών, Κ. Καραμανλή, προκειμένου να αναζητηθούν από κοινού λύσεις για τη βελτίωση της οδικής κινητικότητας.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet