Περιφέρεια Αττικής: Κανένας οδηγός δεν υποχρεώθηκε να μεταφέρει περιστατικά Covid-19
Κοινωνία

Περιφέρεια Αττικής: Κανένας οδηγός δεν υποχρεώθηκε να μεταφέρει περιστατικά Covid-19

Η περιφερειακή αρχή σημειώνει ότι για μια ακόμη φορά ο Σύλλογος Υπαλλήλων στην Περιφέρεια Αττικής εκδίδει ανακοινώσεις με ψευδές κι ανυπόστατο περιεχόμενο, με προφανή σκοπό να εξυπηρετήσει μικροκομματικά συμφέροντα και να δημιουργήσει εντυπώσεις που δεν ανταποκρίνονται σε πραγματικά γεγονότα.

Ο ισχυρισμός του προεδρείου του Συλλόγου, συνεχίζει η διοίκηση, που αναπαράχθηκε σε μια σειρά από κομματικά έντυπα και ιστοσελίδες, ότι δήθεν «η διοίκηση της Περιφέρειας Αττικής υποχρεώνει τους εργαζομένους της να μεταφέρουν από αεροδρόμια και λιμάνια ύποπτα περιστατικά Covid-19 σε σημεία καραντίνας», είναι παντελώς ψευδής.

Δεν ζητήθηκε ποτέ και δεν υπήρξε ποτέ ούτε ένα περιστατικό μεταφοράς ύποπτου περιστατικού από εργαζόμενο της Περιφέρειας Αττικής, ούτε φυσικά η διοίκηση έδωσε τέτοιου είδους εντολή, αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση, ενώ προστίθεται:

«Η αλήθεια είναι ότι μας ζητήθηκε από την πολιτική ηγεσία του υπουργείου Υγείας να εξετάσουμε εάν έχουμε τα μέσα και το προσωπικό, για να συνδράμουμε την εθνική προσπάθεια που βρίσκεται σε εξέλιξη για τη διαχείριση της πανδημίας.

»Η Επιτροπή Διαχείρισης της κρίσης της Covid-19, που έχει δημιουργηθεί στην Περιφέρεια Αττικής αμέσως μετά το ξέσπασμα της πανδημίας, εξέτασε το αίτημα του υπουργείου, όμως δεν χρειάστηκε να υπάρξει καμία δική μας συνδρομή αφού το υπουργείο διαχειρίστηκε και διαχειρίζεται με δικά του μέσα και προσωπικό τη συγκεκριμένη ανάγκη».

Η περιφερειακή αρχή τονίζει ότι το προεδρείο του Συλλόγου οφείλει να μη διασπείρει ψευδείς ειδήσεις, ιδίως όταν αναφέρεται σε μια διοίκηση που, από την πρώτη στιγμή, έλαβε τα αναγκαία μέτρα προστασίας για τους εργαζομένους της, ενώ φρόντισε ώστε να υποβληθεί το σύνολό τους σε τεστ ανίχνευσης του κορωνοϊού.

«Για τη σημερινή διοίκηση της Περιφέρειας Αττικής αποτελεί προτεραιότητα η προστασία της υγείας τόσο των εργαζομένων μας, όσο και του συνόλου των πολιτών της Αττικής. Γι’ αυτό βρισκόμαστε διαρκώς από το Μάρτιο μέχρι σήμερα, στην “πρώτη γραμμή” της μάχης για την αντιμετώπιση της πανδημίας» καταλήγει η ανακοίνωση.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet