Περιφέρεια προς ηγεσία ΣΥΠΑ: Το ανθρώπινο δυναμικό της Περιφέρειας σας γυρίζει την πλάτη…
Κοινωνία

Περιφέρεια προς ηγεσία ΣΥΠΑ: Το ανθρώπινο δυναμικό της Περιφέρειας σας γυρίζει την πλάτη…

«Το ανθρώπινο δυναμικό της Περιφέρειας γυρίζει την πλάτη σε συγκεκριμένες συνδικαλιστικές αντιλήψεις και συμβάλει εμπράκτως στην αποτελεσματικότερη εξυπηρέτηση του πολίτη» απαντά η περιφερειακή αρχή στην ανακοίνωση του Συλλόγου Υπαλλήλων της (ΣΥΠΑ) σχετικώς με τη διενέργεια θεωρητικών εξετάσεων για τους υποψήφιους οδηγούς τις Κυριακές.

Στη σχετική ανακοίνωσή της η περιφερειακή αρχή επισημαίνει τα εξής:

Η αξιοπιστία της προέδρου και της ηγεσίας του Συλλόγου Υπαλλήλων της Περιφέρειας Αττικής (ΣΥΠΑ) είναι πλέον γνωστή. Η διαστρέβλωση, το ψέμα και η υποκρισία πάγια και προσφιλής τακτική. Κομματικά συμπλέγματα και σκοπιμότητες, επιλεκτικές ευαισθησίες και φαντασιώσεις, κυριαρχούν έναντι της αποτελεσματικότερης εξυπηρέτησης των πολιτών.

Με αφορμή τη διενέργεια των θεωρητικών εξετάσεων των υποψηφίων οδηγών και τις Κυριακές, μέχρι τον μήνα Σεπτέμβριο του 2021, η ηγεσία του ΣΥΠΑ ανακάλυψε ετεροχρονισμένα «τσάκισμα» της Κυριακάτικης αργίας και μάλιστα πριν «στεγνώσει το μελάνι» του νέου θεσμικού πλαισίου.

Για την αποκατάσταση της αλήθειας διευκρινίζουμε:

Πρώτον, ότι εδώ και χρόνια όλοι ανεξαιρέτως οι υπάλληλοι των Διευθύνσεων Μεταφορών και Επικοινωνιών δύνανται να απασχολούνται Κυριακές και αργίες, όπως καθορίζεται με σχετικές υπουργικές αποφάσεις.

Δεύτερον, η συμμετοχή είναι προαιρετική και κανείς δεν υποχρεούται να συμμετάσχει.

Τρίτον, το ανθρώπινο δυναμικό της Περιφέρειας Αττικής, με πίστη και αφοσίωση στο καθήκον, συμβάλλει και υλοποιεί την πάγια αντίληψη της περιφερειακής αρχής ότι όλοι βρισκόμαστε εδώ για να υπηρετούμε τον πολίτη και να είμαστε καθημερινά χρήσιμοι.

Χρήσιμοι είμαστε όταν 100.000 πολίτες απέκτησαν σε σύντομο χρόνο τις άδειες οδήγησης που λίμναζαν σχεδόν δύο χρόνια και οι συμπολίτες δεν μπορούσαν να εργαστούν ή να αναζητήσουν εργασία, με εφόδιο το δίπλωμα οδήγησης.

Σήμερα, δεκάδες χιλιάδες υποψήφιοι οδηγοί και οδηγοί συνωστίζονται να εξεταστούν προκειμένου να αποκτήσουν άδεια οδήγησης, μετά την πολύμηνη αναστολή των εξετάσεων λόγω της πανδημίας.

Όσο για την «πρόταση» του ΣΥΠΑ για δημιουργία μεγάλης αίθουσας, να επισημανθεί ότι πρόκειται για κάτι που σχεδιάζεται από τη διοίκηση της Περιφέρειας Αττικής εδώ και καιρό. Ωστόσο, ακόμα και αν λειτουργούσε αυτή τη στιγμή, το πρόβλημα δεν θα μπορούσε να αντιμετωπιστεί, καθώς υπάρχει μεγάλος αριθμός αιτήσεων.

Ο περιφερειάρχης Αττικής και τα στελέχη της Περιφέρειας, με ιδιαίτερη ευαισθησία και σεβασμό στα εργασιακά δικαιώματα και το ανθρώπινο δυναμικό των Διευθύνσεων Μεταφορών και Επικοινωνιών, με αίσθηση καθήκοντος αντιμετώπισαν και αντιμετωπίζουν το πρόβλημα.

Όπως και στο παρελθόν οι υπάλληλοι γυρίζουν την πλάτη σε τέτοιες συνδικαλιστικές αντιλήψεις και συμπεριφορές και εμπράκτως συμβάλλουν στην αποτελεσματικότερη εξυπηρέτηση του πολίτη, και καθημερινά και τις Κυριακές. Προφανώς αυτό είναι που ενοχλεί.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet