Προϊόντα ατομικής υγιεινής στην αγορά με «καπέλο» 400%
Επιχειρήσεις-Αγορά

Προϊόντα ατομικής υγιεινής στην αγορά με «καπέλο» 400%

Η Περιφέρεια Αττικής δέχεται, τις τελευταίες ημέρες, δεκάδες καταγγελίες από πολίτες που κάνουν λόγο για «φαινόμενα αισχροκέρδειας από κάποιους επιτήδειους, οι οποίοι, εκμεταλλεύονται με ανήθικο τρόπο την έλλειψη από την αγορά προϊόντων όπως είναι τα αντισηπτικά και τα είδη προστασίας και ατομικής υγιεινής, τα διαθέτουν σε τιμές που ξεπερνούν ακόμη και το 400% των τιμών που ίσχυαν πριν εμφανιστεί ο κορωνοϊός». Σε αρκετές περιπτώσεις, δε, τα προϊόντα αυτά είναι και αμφίβολης ποιότητας, όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση.

Oι υπηρεσίες και το προσωπικό της Περιφέρειας, από την πλευρά τους και στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων τους, έχουν εντείνει τους ελέγχους στην αγορά, για να διασφαλιστούν τα συμφέροντα και η υγεία των καταναλωτών, όπως τονίζεται στην ίδια ανακοίνωση.

Για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του φαινομένου, η Περιφέρεια απευθύνει έκκληση στην Πολιτεία, τονίζοντας:

«Ζητάμε από την Πολιτεία να αντιδράσει άμεσα και να λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για να προστατεύσει τους πολίτες από φαινόμενα αισχροκέρδειας.

»Απευθύνουμε σε όλους τους τηλεοπτικούς σταθμούς έκκληση να σταματήσουν να προβάλλουν, μέσα από τις συχνότητές τους, αυτούς που αισχροκερδούν.

»Δημιουργούμε όλοι μαζί, Πολιτεία, Περιφέρεια και πολίτες μια συμμαχία ευθύνης, για να βάλουμε STOP στην αισχροκέρδεια».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet