Στα εγκαίνια του Πρότυπου Πάρκου Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης στο Περιστέρι ο περιφερειάρχης Αττικής
Κοινωνία

Στα εγκαίνια του Πρότυπου Πάρκου Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης στο Περιστέρι ο περιφερειάρχης Αττικής

Ο περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης παραβρέθηκε χθες, Παρασκευή 9 Ιουνίου, στα εγκαίνια του πρότυπου Πάρκου Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης «Πάρκο Σπαστήρα» στον Δήμο Περιστερίου. Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων πραγματοποιήθηκαν δράσεις ευαισθητοποίησης των πολιτών.

Σε συνεργασία Περιφέρειας Αττικής, Δήμου Περιστερίου και ΕΔΣΝΑ πραγματοποιήθηκε και ειδική εκδήλωση βράβευσης δύο σχολείων του Δήμου Περιστερίου για τις καινοτόμες και δημιουργικές τους δράσεις στην ανακύκλωση κατά τη διάρκεια της συμμετοχής τους στο πρόγραμμα «Πάμε Ανακύκλωση 2022-23». Οι βραβεύσεις πραγματοποιήθηκαν από τον περιφερειάρχη Αττικής Γ. Πατούλη  και τον δήμαρχο Περιστερίου Α. Παχατουρίδη

Πρόκειται για ένα αστικό πάρκο το οποίο έχει στόχο την ευαισθητοποίηση των πολιτών και ιδιαίτερα των νέων, σχετικά με την ανακύκλωση και τα οφέλη της, αλλά και γενικότερα τη σημασία της αειφόρου ανάπτυξης στην κοινωνία μας. Το πάρκο είναι αφιερωμένο στην εκπαίδευση μεγάλων και μικρών στα θέματα της ανακύκλωσης με δημιουργικές δραστηριότητες και παιχνίδι και σκοπεύει να γίνει σημείο αναφοράς για παρεμφερείς δραστηριότητες σε όλη την Αττική. 

Στην εκδήλωση παρέστησαν μεταξύ άλλων ο αντιπεριφερειάρχης Δυτικού Τομέα Αθηνών Α. Λεωτσάκος, η αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος και Πολιτικής Προστασίας Μ. Τσιώτα, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Περιστερίου και υποψήφιος με την παράταξη Νέα Αρχή για την Αττική  Β. Λώλος, ο πρώην αντιπεριφερειάρχης και εντεταλμένος περιφερειακός σύμβουλος Αθ. Βαθιώτης, οι αντιδήμαρχοι Περιστερίου  Δ.  Σταυρούλιας, Π. Λύκος, Γ. Μπεκιάρης και  Κ. Ποθητός, οι υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι με τη Νέα Αρχή για την Αττική Ν. Χιωτάκης και Κ. Μαρίνη – Σαλαβράκου, ο κοινοτικός Σύμβουλος Γ. Δασκαλάκης, κ.ά.  

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet