Στον Δήμο Παλλήνης ο περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης
Κοινωνία

Στον Δήμο Παλλήνης ο περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης

Τον Δήμο Παλλήνης επισκέφθηκε σήμερα, Δευτέρα 24 Ιουλίου, ο περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης, στο πλαίσιο των περιοδειών που έχει ξεκινήσει σε όλη την Αττική με στόχο να ενημερωθεί για την πορεία υλοποίησης έργων και υποδομών που πραγματοποιούνται με χρηματοδότηση της Περιφέρειας, ενώ ταυτόχρονα ενημερώθηκε για τις ανάγκες των τοπικών κοινωνιών.

Η Περιφέρεια Αττικής έχει χρηματοδοτήσει στην περιοχή του Δήμου Παλλήνης κατά την τρέχουσα αυτοδιοικητική περίοδο, μέσω προγραμμάτων και ειδικών εργαλείων χρηματοδότησης (ΠΕΠ Αττικής, ίδιοι πόροι κτλπ) έργα με προϋπολογισμό που ξεπερνά τα  22,8 εκατ. ευρώ. Παράλληλα είναι ενταγμένα στο Πρόγραμμα Εκτελεστέων Έργων της Περιφέρειας Αττικής και βρίσκονται στο στάδιο ωρίμανσης έργα και μελέτες συνολικού προϋπολογισμού 12.449.213,35 ευρώ, ενώ υλοποιείται με Φορέα Διαχείρισης, Έγκρισης και Παρακολούθησης την Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης Προγράμματος «ΑΤΤΙΚΗ» το έργο «Κατασκευής Δικτύου Αποχέτευσης Ακαθάρτων Υδάτων του Δήμου Παλλήνης», συνολικού προϋπολογισμού 35.976.836 ευρώ.

Ο περιφερειάρχης Γ. Πατούλης είχε θερμή υποδοχή από τον δήμαρχο Παλλήνης Αθ. Ζούτσο, ο οποίος εξέφρασε την ικανοποίησή του «για τη σημαντική στήριξη του Γ. Πατούλη στη χρηματοδότηση αναπτυξιακών έργων και υποδομών στον Δήμο Παλλήνης.

Τον κ. Πατούλη συνόδευαν στην περιοδεία οι αντιπεριφερειάρχες Ανατολικής Αττικής Αθ. Αυγερινός, Οικονομικών Ν. Πέππας,  Πολιτικής Προστασίας και Περιβάλλοντος Β. Κόκκαλης, ο διευθυντής Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Αττικής Γ. Ασπρουλάκης και ο υποψήφιος με την παράταξη Νέα Αρχή για την Αττική Πολ Μπαϊρακτάρης. Στο πλαίσιο της επίσκεψής του ο περιφερειάρχης συναντήθηκε επίσης με τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Κ. Σμέρο, τους αντιδημάρχους Παλλήνης Β. Μελισσά, Φ. Αβαρκιώτη, Β. Δημητριάδη, τη Μ. Διακάκη, πρόεδρο του Οργανισμού Προσχολικής Αγωγής και Κοινωνικής Μέριμνας και τους δημοτικούς συμβούλους Δ. Κουκουβάου, Π. Σωτηρόπουλο, Γ. ΜουρτζιάπηΔ. Καρρά και άλλα στελέχη του Δήμου.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet