Στ. Μελάς: Μικροκομματική άσκηση αντιπολίτευσης από τη Δύναμη Ζωής για τις λαϊκές αγορές
Κοινωνία

Στ. Μελάς: Μικροκομματική άσκηση αντιπολίτευσης από τη Δύναμη Ζωής για τις λαϊκές αγορές

Για «στείρα, ανούσια και μικροκομματική άσκηση αντιπολίτευσης» κάνει λόγο ο εντεταλμένος περιφερειακός σύμβουλος αρμόδιος για θέμα Λαϊκών και Υπαίθριων Αγορών, Σταύρος Μελάς, αναφερόμενος στην ανακοίνωση της περιφερειακής παράταξης της τέως περιφερειάρχη Ρένας Δούρου αναφορικά με σχετικό σχέδιο νόμου.

Στην απάντησή του ο κ. Μελάς αναφέρει ότι «η κ. Δούρου και η παράταξή της αφού επί δέκα ολόκληρους μήνες, που διαρκεί η συζήτηση για το σχέδιο νόμου των λαϊκών αγορών, παρέμειναν άφωνοι και αμέτοχοι, θυμήθηκαν τρεις μέρες πριν τη συζήτησή του στην Κοινοβουλευτική Επιτροπή Παραγωγής και Εμπορίου να ζητήσουν συζήτηση επί του θέματος στο Περιφερειακό Συμβούλιο, καταθέτοντας σχετικό αίτημα λίγα λεπτά πριν τη συνεδρίασή του».

«Αυτό και μόνο αποδεικνύει την έλλειψη σοβαρότητας και ουσιαστικού ενδιαφέροντος της παράταξης Δύναμη Ζωής για τα ζητήματα των λαϊκών αγορών» σημειώνει ο κ. Μελάς και προσθέτει:

«Όλο αυτό το διάστημα της αποχής της κ. Δούρου ο περιφερειάρχης Αττικής, Γιώργος Πατούλης, εγώ προσωπικά και η Διεύθυνση Λαϊκών Αγορών, συμμετείχαμε ενεργά στον διάλογο με το υπουργείο, με θέσεις και προτάσεις, ενώ καταθέσαμε και στην ΕΝΠΕ τις απόψεις μας για το σ/ν.

»Ταυτόχρονα το θέμα συζητήθηκε επανειλημμένα στην Επιτροπή Λαϊκών Αγορών, η οποία με βάση το άρθρο 28 του Ν. 4497 είναι αρμόδια για την υποβολή προτάσεων προς το υπουργείο Ανάπτυξης για ζητήματα που αφορούν τις λαϊκές αγορές.

»Τόσο το όψιμο ενδιαφέρον της κ. Δούρου, όσο και το περιεχόμενο της ανακοίνωσής της, που βρίθει ανακριβειών, είναι φανερό ότι γίνονται μόνο και μόνο για τη στείρα, ανούσια και μικροκομματική άσκηση αντιπολίτευσης».

Διαβάστε τη συνολική απάντηση του κ. Στ. Μελά στη Δύναμη Ζωής

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet