Τι απαντά η Περιφέρεια Αττικής στις αιχμές Ρ. Δούρου για την παραλαβή των ασθενοφόρων του ΕΚΑΒ
Eurokinissi/ILIALIVE.GR ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΠΥΡΟΥΝΗΣ
Κοινωνία

Τι απαντά η Περιφέρεια Αττικής στις αιχμές Ρ. Δούρου για την παραλαβή των ασθενοφόρων του ΕΚΑΒ

«Οι ευθύνες για την καθυστέρηση της παραλαβής των ασθενοφόρων για το ΕΚΑΒ έχουν ονοματεπώνυμο: Ρένα Δούρου και πολιτική ηγεσία υπουργείου Υγείας της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ» απαντά η περιφερειακή αρχή στη σχετική ανακοίνωση της τέως περιφερειάρχη.

«Σε μια ακόμη επίσκεψη προεκλογικού τύπου, αυτή τη φορά στο ΕΚΑΒ, η τομεάρχης Περιβάλλοντος του ΣΥΡΙΖΑ κ. Δούρου προσπαθεί με ψέματα να μεταθέσει τις δικές της ευθύνες στη σημερινή διοίκηση της Περιφέρειας Αττικής, όσον αφορά στην καθυστέρηση ολοκλήρωσης των διαδικασιών για την προμήθεια ασθενοφόρων, με χρήματα του ΠΕΠ Αττικής, που θα καλύψουν τις αυξημένες ανάγκες υποστήριξης του έργου του ΕΚΑΒ» αναφέρει στη σχετική ανακοίνωσή της, παραθέτοντας -όπως υποστηρίζει- «στα επανειλημμένα ψέματα της κ. Δούρου με 4 αλήθειες».

«Το ενδιαφέρον της κ. Δούρου για τα ζητήματα της δημόσιας υγείας της Αττικής είναι υποκριτικό. Ποτέ δεν νοιάστηκε πραγματικά για την αναβάθμισή του, κι αυτό αποδεικνύεται από τους αριθμούς αλλά και τα χρήματα που διέθεσε όχι στα χαρτιά, αλλά στην πράξη, σε σύγκριση με τη σημερινή διοίκηση της Περιφέρειας» προστίθεται στην ίδια ανακοίνωση.

Διαβάστε την αναλυτική ανακοίνωση της Περιφέρειας Αττικής

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet