Ρ. Δούρου στο ΕΚΑΒ: Τραγική αδιαφορία της διοίκησης Πατούλη για την καθυστέρηση της αγοράς 60 οχημάτων
Κοινωνία

Ρ. Δούρου στο ΕΚΑΒ: Τραγική αδιαφορία της διοίκησης Πατούλη για την καθυστέρηση της αγοράς 60 οχημάτων

Το Κέντρο Επιχειρήσεων του ΕΚΑΒ και τον χώρο συντήρησης οχημάτων επισκέφθηκε σήμερα, Δευτέρα 21 Φεβρουαρίου η επικεφαλής της παράταξης Δύναμη Ζωής και τέως περιφερειάρχης Ρένα Δούρου, συνοδευόμενη από το μέλος του Σωματείου των Εργαζομένων του ΕΚΑΒ Θ. Κωνσταντίνου, τους περιφερειακούς συμβούλους Σπ. Αγγέλη, Κ. Θεοχάρη και μέλη της Συντονιστικής Γραμματείας της Δύναμης Ζωής. Η αντιπροσωπεία της περιφερειακής παράταξης είχε συνάντηση και ενημέρωση από τον πρόεδρο του ΕΚΑΒ Ν. Παπαευσταθίου.

Η Δύναμη Ζωής στην ανακοίνωσή της με τίτλο «Τραγική αδιαφορία της διοίκησης Πατούλη για την καθυστέρηση της δρομολογημένης αγοράς 60 νέων οχημάτων, αναφέρει ότι «η κ. Δούρου ενημερώθηκε για την καθυστέρηση της αγοράς 60 νέων οχημάτων για το ΕΚΑΒ, προϋπολογισμού 4.5 εκατομμυρίων ευρώ, που είχε χρηματοδοτήσει, μέσω ΕΣΠΑ, η διοίκηση της παράταξης στην Περιφέρεια Αττικής, στο πλαίσιο της στρατηγικής επιλογής της για τη στήριξη των δομών της δημόσιας υγείας».

«Βρισκόμαστε εδώ που χτυπάει η καρδιά του ΕΣΥ, στο ΕΚΑΒ. Βρισκόμαστε εδώ γιατί η σημερινή περιφερειακή αρχή απουσιάζει. Βρισκόμαστε εδώ για το αυτονόητο που δεν είναι αυτονόητο για σημερινή διοίκηση. Για την αγορά των οχημάτων που τόσο ανάγκη έχουμε όλοι και όλες, όχι ένας υπουργός, ένας περιφερειάρχης, αλλά καθένας και καθεμία που θα χρειαστεί να πάρει τηλέφωνο το 166”, παρατήρησε μετά από την επίσκεψη η κ. Δούρου, προσθέτοντας: «Θέλω να ευχαριστήσω όλους και όλες που κάνουν αυτή την καρδιά να χτυπάει αδιάκοπα για να είναι και η δική μας καρδιά γερή».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet