Φωτιά στη Βαρυμπόμπη – Μήνυμα από το 112: «Κλείστε πόρτες και παράθυρα» σε Αχαρνές, Λυκόβρυση, Κάτω Κηφισιά, Μεταμόρφωση
Φωτιά στη Βαρυμπόμπη (Eurokinissi)
Κοινωνία

Φωτιά στη Βαρυμπόμπη – Μήνυμα από το 112: «Κλείστε πόρτες και παράθυρα» σε Αχαρνές, Λυκόβρυση, Κάτω Κηφισιά, Μεταμόρφωση

Μήνυμα σε κατοίκους των Βορείων Προαστίων να κλείσουν πόρτες, παράθυρα και καμινάδες έστειλε το 112, λόγω της φωτιάς στη Βαρυμπόμπη.

Ειδικότερα, το μήνυμα απευθύνεται στους κατοίκους των περιοχών Αχαρνές, Λυκόβρυση, Κάτω Κηφισιά και Μεταμόρφωση.

Εν τω μεταξύ, δραματικές στιγμές ζουν οι κάτοικοι σε Βαρυμπόμπη, Θρακομακεδόνες, Αδάμες και Ολυμπιακό Χωριό, που βλέπουν τη φωτιά η οποία ξέσπασε το μεσημέρι της Τρίτης 3/8 στη Βαρυμπόμπη να αφανίζει σπίτια και περιβάλλον. Σπίτια κάηκαν, κάτοικοι απομακρύνθηκαν, αστυνομικοί και πυροσβέστες εγκλωβίστηκαν από την κόλαση της φωτιάς. 

Νίκος Χαρδαλιάς: Τρία μέτωπα σε Βαρυμπόμπη, Αδάμες, Θρακομακεδόνες

«Επικίνδυνη» χαρακτήρισε τη φωτιά, που περιλαμβάνει όπως είπε τρία βασικά μέτωπα, σε Βαρυμπόμπη, Αδάμες και Θρακομακεδόνες, ο Νίκος Χαρδαλιάς, υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων. 

«Δεν είμαστε απροετοιμαστοι. Οι εκκενώσεις έγιναν συντονισμένα ήταν και είναι πρωταρχικός στόχος η προστασία της ζωής. Ήμουν στο μέτωπο από την αρχή. Δεν έχω παρά μόνο λόγια θαυμασμού» είπε από την πλευρά του ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης.

Με στοιχεία από το reader.gr

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet