Δημιουργία Ξανά: Για μία ακόμη χρονιά η συνεδρίαση ΠΕ.ΣΥ. Αττικής για απολογισμό πεπραγμένων ήταν μία παρωδία
Πολιτική

Δημιουργία Ξανά: Για μία ακόμη χρονιά η συνεδρίαση ΠΕ.ΣΥ. Αττικής για απολογισμό πεπραγμένων ήταν μία παρωδία

«Σε ένα παιδί τεσσάρων ετών μπορείς να εξηγήσεις και να το καταλάβει, πως πρώτα φοράει την πυτζαμούλα του και μετά πάει για ύπνο. Ίσως στα τρία να τσίριζε και να χτυπούσε το πόδι κάτω αν ήθελε να το κάνει ανάποδα, αλλά στα τέσσερα είναι σε θέση να αντιληφθεί πως τα πράγματα σε αυτόν τον κόσμο γίνονται με μια σειρά», όπως αναφέρει σε σκωπτικό τόνο η περιφερειακή παράταξη Δημιουργία Ξανά, με επικεφαλής τον Θάνο Τζήμερο.

Στη συνέχεια της σχετικής ανακοίνωσης, ο συνδυασμός Δημιουργία Ξανά σημειώνει τα εξής:

Στο Περιφερειακό Συμβούλιο Αττικής, κάθε χρόνο, γίνεται μια συνεδρίαση για τον απολογισμό πεπραγμένων (παρελθόντος έτους). Θα έπρεπε να είναι η ουσιαστικότερη από τις συνεδριάσεις, αλλά είναι ακόμα ένα ανούσιο σόου, εξηγούμε παρακάτω γιατί.

Σε αυτές τις μαραθώνιες συνεδριάσεις η διοίκηση λέει «δείτε πόσο ωραία τα κάναμε» και η αντιπολίτευση λέει «χάλια τα κάνατε, εμείς θα μπορούσαμε καλύτερα». Όποια και να είναι η διοίκηση, όποια και να είναι η αντιπολίτευση. Το πώς θα διεξαχθεί αυτή η ειδική συνεδρίαση, με ποια σειρά ομιλητών και ποια διαδικασία, είναι στη δικαιοδοσία του προέδρου του ΠΕ.ΣΥ. να το αποφασίσει.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet