Στο κατάμεστο αμφιθέατρο του δημαρχείου Χολαργού μίλησε ο Β. Βασίλης Γιαννακόπουλος
Περιφέρεια Αττικής

Στο κατάμεστο αμφιθέατρο του δημαρχείου Χολαργού μίλησε ο Β. Βασίλης Γιαννακόπουλος

Πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 11 Απριλίου 2019, στο κατάμεστο αμφιθέατρο «Μίκης Θεοδωράκης» του δημαρχείου Χολαργού, η ομιλία του Βασίλη Γιαννακόπουλου, υποψηφίου περιφερειακού συμβούλου με την παράταξη του Γιάννη Σγουρού, με θέμα τις επερχόμενες  περιφερειακές εκλογές. Στη  συνέχεια ακολούθησε πολιτιστική εκδήλωση με τον τίτλο «Ποιητές που τραγουδήσαμε», κατά την οποία τιμήθηκαν συγγραφείς και ποιητές της τοπικής κοινωνίας (Αγίας Παρασκευής – Χολαργού), μεταξύ των οποίων ήταν ο αιδεσιμολογιώτατος πρωτοπρεσβύτερος π. Σταύρος Τρικαλιώτης, ο πρώην πρόεδρος των Κρητών Αδαμάντιος (Μάκης) Κρασανάκης, ο μαέστρος X. Κουτσονίκας, ο υποψήφιος δήμαρχος Βριλησσίων Κώστας Παπασπηλίου και συντοπίτες συνάδελφοι από την Ολυμπιακή Αεροπορία.
Στην ομιλία του ο κ. Β. Γιαννακόπουλος αναφέρθηκε στο πλούσιο έργο που επιτέλεσε τα τελευταία 25 χρόνια στην Αγ. Παρασκευή,την άψογη συνεργασία του με τον πρώην νομάρχη και περιφερειάρχη Γιάννη Σγουρό στα μεγάλα έργα όπως: ανάπλαση Κοντοπευκου, ανάπλαση Ελευθερίου Βενιζέλου και Πατριάρχου Γρηγορίου, μεγάλα όμβρια έργα κ.ά.

Επίσης έκανε αναφορά στο έργο που πραγματοποίησε η Περιφέρεια την προηγούμενη τετραετία. «Μελέτες για περιφερειακό σχεδιασμό, χίλια αναπτυξιακά έργα, άριστη συνεργασία ανεξαιρέτως με όλους τους δημάρχους Αττικής, 350 εκατ. ευρώ αποθεματικό ταμείο», όπως ανέφερε χαρακτηριστικά.
Μίλησε, ακόμη, για τον χαρακτήρα του Γ. Σγουρού και κάλεσε τους παρευρισκόμενους σε διαρκή αγώνα έως τις εκλογές για την εκλογή του ως περιφερειακός σύμβουλος και την επαναφορά της Περιφέρειας στην κανονικότητα.

Τέλος, ο κ. Γιαννακόπουλος τόνισε με έμφαση την αμοιβαία αγάπη πού όλα αυτά τα χρόνια συνδέει τους Αγιοπαρασκευιώτες με τον πρώην δήμαρχο και υποσχέθηκε ότι θα είναι στο πλευρό τους και από τη θέση του περιφερειακού συμβούλου, εάν εκλεγεί.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν πάρα πολλοί πολιτικοί, δήμαρχοι, περιφερειακοί και δημοτικοί σύμβουλοι, πρόεδροι Σωματείων, όπως ο πρώην και νυν υποψήφιος περιφερειάρχης Γιάννης Σγουρός, ο οποίος στον χαιρετισμό που απηύθυνε εξήρε την προσωπικότητα και το έργο του Βασίλη Γιαννακόπουλου, καθώς και την εποικοδομητική συνεργασία που είχαν προς όφελος των δημοτών της Αγίας Παρασκευής, ο ευρωβουλευτής Νίκος Ανδρουλάκης, ο εκπρόσωπος Τύπου του ΚΙΝ.ΑΛ., Παύλος Χρηστίδης, οι υποψήφιοι βουλευτές Βορείου Τομέα Αλεξάνδρα Σαγρή, Παναγιώτης Βλάχος, Μόσχος Κορασίδης, ο δήμαρχος Αγίας Παρασκευής, Γιάννης Σταθόπουλος, ο δήμαρχος Παπάγου-Χολαργού, Ηλίας Αποστολόπουλος, ο πρώην δήμαρχος Χολαργού Μπάμπης Σκούρτης, ο πρώην δήμαρχος Ηρακλείου Γιώργος Μαστοράκος, ο υποψήφιος δήμαρχος Πεύκης Παναγιώτης Ιωάννου, ο αναπληρωτής δήμαρχος Θανάσης Αυγουρόπουλοςκαι οι αντιδήμαρχοι Χολαργού κ. Χαρακτινιώτης και κ. Δημητριάδου, ο πρώην αντιδήμαρχος Αγίας Παρασκευής και επικεφαλής παράταξης Κώστας Κρητικίδης, ο πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου Αγίας Παρασκευής, Γεράσιμος Βλάχος, η μέχρι πρότινος πρόεδρος των ΠΑΙΣΔΑΠ και δημοτική σύμβουλος Αγ. Παρασκευής Μαργαρίτα Καβρουδάκη, η πρώην πρόεδρος Αρκάδων Αγ. Παρασκευής Σούλη Σταθοπούλου, οι υποψήφιοι δήμαρχοι Αγίας Παρασκευής Γιάννης Μυλωνάκης, Γ. Οικονόμου και Αλέξης Μουστόγιαννης, η πρόεδρος Κρητών Αγίας Παρασκευής, Κατερίνα Θεοδωράκη και ο αντιπρόεδρος, Μ. Καλλονάκης, ο Βασίλης Σαββίδης από τον Σύλλογο Αγίας Παρασκευής «Η Αλληλεγγύη», ο πρόεδρος του Συλλόγου Ανέργερσης Αγίων Αναργύρων Πευκακίων Αγ. Παρασκευής, Γιάννης Αρβανιτάκης κ.ά.

Την εκδήλωση παρουσίασε η αντιδήμαρχος Χολαργού Βίκυ Νικάκη και τραγούδησαν οι Τάκης Κωνσταντακόπουλος και Σουσάνα Τριφιάτη. Στο μπουζούκι ήταν ο Γιάννης Μπαξεβάνης, στα πλήκτρα ο Γιάννης Τσακόπουλος, ενώ συμμετείχε και η Χορωδία, με μαέστρο την Giota Sangvinatsou.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet