Συνάντηση Γ. Πατούλη με το  προεδρείο και μέλη του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών
Περιφέρεια Αττικής

Συνάντηση Γ. Πατούλη με το προεδρείο και μέλη του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών

Οι ευκαιρίες και οι δυνατότητες για την αναπτυξιακή επανεκκίνηση στην Αττική βρέθηκαν στον επίκεντρο συνάντησης  που είχε χθες, Πέμπτη 30 Μαΐου 2019, ο υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης με το προεδρείο και μέλη του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών.

Ο Γ. Πατούλης, συνοδευόμενος από περιφερειακούς συμβούλους της παράταξής του και εκπροσώπους φορέων, είχε αρχικά συνομιλίες με τον πρόεδρο του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών, Γ. Χατζηθεοδοσίου, ενώ στη συνέχεια συμμετείχε σε ειδική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στην κατάμεστη αίθουσα του ΕΕΑ.

Υποδεχόμενος τον υποψήφιο περιφερειάρχη ο πρόεδρος του ΕΕΑ, κ. Χατζηθεοδοσίου, αναφέρθηκε στην ωφέλιμη συνεργασία που είχαν στη διάρκεια της θητείας του κ. Πατούλη στην Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδος (ΚΕΔΕ), τονίζοντας ότι η συνεργασία αυτή θα συνεχιστεί και στο μέλλον.

Στην εκδήλωση ήταν παρόντες ο α΄ αντιπρόεδρος, Ν. Γρέντζελος, ο γενικός γραμματέας, Δ. Γαβαλάκης και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου Δ. Βαρδακώστας, Π. Γιαννόπουλος, Κ. Δρόσος, Ν. Παναγιωτάκης, Στ. Σαξιώνης, Δ. Τσαβλής, ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εκπαιδευτών Οδήγησης, Δ. Ηλιάδης, καθώς και πλήθος μελών του Επιμελητηρίου στην πλειονότητά τους επαγγελματίες εκπαιδευτές οδηγών.

Ο Γ. Πατούλης έστειλε μήνυμα ενότητας και συνεργασίας, τασσόμενος υπέρ της στήριξης των επιχειρηματιών με στόχο την αναπτυξιακή επανεκκίνηση στην Περιφέρεια Αττικής και συνολικά τη χώρα. Ο Γ. Πατούλης έκανε ειδική αναφορά στο πρόγραμμα του συνδυασμού του, Νέα Αρχή για την Αττική, υπογραμμίζοντας ότι έχει καταρτιστεί με κεντρικό στόχο την αντιμετώπιση των προβλημάτων που υπάρχουν σύμφωνα με τη διεθνή εμπειρία. Βασική προτεραιότητα είναι η ανάπτυξη και η καταπολέμηση των παθογενειών του παρελθόντος.

Στη συνέχεια επισήμανε χαρακτηριστικά:

«Η Περιφέρεια Αττικής μπορεί να αποτελέσει έναν από τους βασικούς  αναπτυξιακούς μοχλούς για την Αττική. Η Περιφέρεια και οι δήμοι της Αττικής, σε συνεργασία με το Επαγγελματικό Επιμελητήριο, μπορούν να αναπτύξουν συνέργειες με στόχο τη δημιουργία ενός ο κεντρικού πυλώνα ανάπτυξης.

»Κοινό σημείο αναφοράς μας είναι η  ενίσχυση και η στήριξη του επιχειρείν για τη διεύρυνση των αναπτυξιακών προοπτικών της Αττικής, τη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας και τον περιορισμό της εξόδου νέων ανθρώπων στο εξωτερικό.

»Συζητήσαμε για τον τρόπο που θα υποστηρίξουμε από κοινού νεοφυείς επιχειρήσεις και το πώς θα αξιοποιηθούν ειδικά χρηματοδοτικά εργαλεία και ευρωπαϊκά κονδύλια».

Ο κ. Γ. Πατούλης αναφερόμενος στα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο κλάδος των εκπαιδευτών οδήγησης επισήμανε ότι είναι ανάγκη να βρεθεί άμεσα λύση προκειμένου να μπει τέλος σε μια πολύμηνη ταλαιπωρία των πολιτών και των επαγγελματιών της εκπαίδευσης.  

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet