Συνάντηση του υποψηφίου περιφερειακού συμβούλου Ν. Πέππα με τον δήμαρχο Διονύσου
Περιφέρεια Αττικής

Συνάντηση του υποψηφίου περιφερειακού συμβούλου Ν. Πέππα με τον δήμαρχο Διονύσου

Συνάντηση με τον δήμαρχο Διονύσου, Διονύση Ζαμάνη, είχε ο υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος Ανατολικής Αττικής με τον συνδυασμό Νέα Αρχή για την Αττική, Νίκος Πέππας.

Ο κ. Ν. Πέππας κατά τη διάρκεια της συνάντησης με τον δήμαρχο Διονύσου, αλλά και με το υπηρεσιακό προσωπικό, συζήτησε για τα τρέχοντα θέματα που απασχολούν το Δήμο, καθώς, επίσης, και για τις προτεραιότητες της αμέσως επομένης περιόδου, δεδομένων και των επερχόμενων αυτοδιοικητικών εκλογών.

Μετά τη συνάντηση με τον δήμαρχο Διονύση Ζαμάνη, ο Νίκος Πέππας δήλωσε:

«Με μεγάλη χαρά επισκέπτομαι τον Δήμο Διονύσου, έναν Δήμο που είχα τη χαρά και την τιμή να υπηρετήσω πριν από μερικά χρόνια από τη θέση του αντιδημάρχου Οικονομικών σε μία δύσκολη περίοδο, αυτή της καλλικρατικής ένωσης.

»Με τον δήμαρχο Διονύσου, κ. Δ. Ζαμάνη, ανταλλάξαμε απόψεις για όλα τα ζητήματα του Δήμου μας και έγινε ακριβής καταγραφή αυτών, προκειμένου να συμπεριληφθούν στο πρόγραμμα που εκπονεί ο συνδυασμός μας, της Νέας Αρχής για την Αττική με υποψήφιο περιφερειάρχη τον Γιώργο Πατούλη.

»Ο Διόνυσος είναι η γενέτειρά μου και είναι ο τόπος που ζω και εργάζομαι. Πέρα όμως από τη συναισθηματική αξία που έχει για εμένα, αποτελεί και έναν από τους μεγαλύτερους πνεύμονες πρασίνου για την Αττική και εκείνο το προάστιο που μπορεί να προσφέρει στους κατοίκους της Περιφέρειάς μας και όχι μόνο, δημιουργικές εμπειρίες σε πολλά επίπεδα.

»Ο Δήμος Διονύσου, ωστόσο, είναι ένας από τους πολλούς Δήμους της Αττικής που έχει ξεχαστεί από τις τελευταίες διοικήσεις της Περιφέρειας και ως εκ τούτου τα μεγάλα αναπτυξιακά έργα πνοής, προσβασιμότητας, προστασίας και αξιοποίησης του πρασίνου και των πολλών και ιδιαίτερων χώρων προς τουριστική και πολιτιστική εκμετάλλευση, αποτελούν δέσμευση για την επόμενη διοίκηση με περιφερειάρχη τον Γιώργο Πατούλη.

»Δεν πρέπει ακόμη να ξεχνούμε πως προβλήματα της καθημερινότητας του Δήμου Διονύσου όπως διόδια, οδικό δίκτυο, απορρίμματα, ανακύκλωση, αποχέτευση κ.α., ζητούν την άμεση συμβολή της Περιφερειακής Διοίκησης και του κεντρικού κράτους, καθώς η αυτοδιοίκηση πρώτου βαθμού συχνά και πυκνά βρίσκεται εγκλωβισμένη μέσα στη γραφειοκρατία και τις αλληλοεπικαλυπτόμενες εξουσίες.

»Θέλω να εξάρω το υψηλό επίπεδο του προσωπικού του Δήμου Διονύσου και ιδιαιτέρως το έργο των δομών πολιτικής προστασίας και των εθελοντών, που τις δύσκολες στιγμές, με αυταπάρνηση, καταφέρνουν να προασπίζουν τις ανθρώπινες ζωές και το περιβάλλον.

»Δεσμεύομαι πως ο Δήμος Διονύσου όπως και όλο το μέτωπο της Ανατολικής Αττικής που πολιτεύομαι, θα τύχουν από το συνδυασμό της Νέας Αρχής, της πρέπουσας προσοχής και εκμετάλλευσης για να αρθούν επιτέλους τα αδιέξοδα που έφεραν όλη την Περιφέρεια σε αυτή την τραγική κατάσταση».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet