Σ. Ντούρος και Σ. Μεθενίτης στο πλευρό του υποψηφίου περιφερειάρχη Γ. Σγουρού
Περιφέρεια Αττικής

Σ. Ντούρος και Σ. Μεθενίτης στο πλευρό του υποψηφίου περιφερειάρχη Γ. Σγουρού

Με τον υποψήφιο περιφερειάρχη Αττικής Γιάννη Σγουρό συστρατεύονται ο νυν δήμαρχος Μαρκοπούλου, Σωτήρης Μεθενίτης και ο πρώην δήμαρχος Αχαρνών Σωτήρης Ντούρος οι οποίοι θα είναι υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι στην Ανατολική Αττική.

«Χαρακτηριστικά μιας ισχυρής και στην πράξη διακομματικής αυτοδιοικητικής ομάδας με στόχο να επανέλθει στην Αττική η κανονικότητα, αποκτά η παράταξη Ανεξάρτητη Αυτοδιοίκηση Αττικής, αφού στο ψηφοδέλτιό της προστίθενται δύο άνθρωποι με μακρά πετυχημένη διαδρομή και εμπειρία στον πρώτο βαθμό Αυτοδιοίκησης» τονίζει σε σχετική ανακοίνωσή της η παράταξη Αναξάρτητη Αυτοδιοίκηση Αττικής.

Ο Σωτήρης Μεθενίτης είναι δικηγόρος Αθηνών, με σπουδές στα Πανεπιστήμια Θεσσαλονίκης και Χαϊδελβέργης και μεταπτυχιακές σπουδές στο Πανεπιστήμιο του Αμβούργου. Αναδείχθηκε επί δύο συνεχείς τετραετίες (2010, 2014) δήμαρχος Μαρκοπούλου, έχοντας παλαιότερα διατελέσει δημοτικός σύμβουλος Μαρκοπούλου και νομαρχιακός σύμβουλος Ανατολικής Αττικής.

Ο Σωτήρης Ντούρος υπήρξε δήμαρχος Αχαρνών (2010-2014), είναι πολιτικός μηχανικός, με μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών στο Περιβάλλον και τη σχέση του με την Οικονομία, με μεγάλη εμπειρία σε θέματα αντισεισμικού κανονισμού, διοίκησης έργων, ασφάλειας και υγιεινής της εργασίας και αποκατάστασης διατηρητέων κτηιρίων. Έχει θητεύσει ως αντιδήμαρχος τεχνικών έργων και οικονομικών και ως υπεύθυνος ανέγερσης σχολικών διδακτηρίων, όπου στην διάρκεια της θητείας του ανεγέρθηκαν δεκάδες σχολεία.

Ο δήμαρχος Μαρκοπούλου Σωτήρης Μεθενίτης σε δηλώσεις του σημείωσε ότι: «Συντάσσομαι με τον Γιάννη Σγουρό διότι έχει αποδείξει ότι είναι έντιμος, εργατικός, αποτελεσματικός και η Περιφέρεια Αττικής χρειάζεται τέτοιους ανθρώπους στο τιμόνι της και όχι κομματικά εξαπτέρυγα».

Ο πρώην δήμαρχος Αχαρνών Σωτήρης Ντούρος τόνισε ότι: «Καταθέτω τη γνώση και την εμπειρία μου στον πρώτο βαθμό Αυτοδιοίκησης, στο πλευρό του Γ. Σγουρού ώστε η Αττική μετά από χρόνια υστέρησης να γυρίσει επιτέλους σελίδα».

Ο Γιάννης Σγουρός καλωσόρισε αμφότερα τα στελέχη στην παράταξη Ανεξάρτητη Αυτοδιοίκηση Αττικής και τους ευχήθηκε καλή επιτυχία στον κοινό αγώνα.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet